Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C CORONA VIRUS pearltex
bart Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
26% Spel op eigen helft 74%
38 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 17.2
zeer goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kinnula geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert De Cecco de bal onder controle te krijgen. Zonneveld met een sublieme pass. Klungelig pakt Gałuszko de bal. Gałuszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mareş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceresa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venditto is nu in balbezit. Venditto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gałuszko rent richting de bal. Aguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszko draait met de bal, schiet en ... Zaccara probeert de bal aan de voet te houden. Ravanetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - pearltex 1:0

14e minuut.
Kujawka kan de bal niet met de borst controleren. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko draait met de bal, schiet en ... Ravanetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - pearltex 2:0

15e minuut.
Zonneveld is nu in balbezit. Zonneveld geeft een lange en hoge pass. Kujawka rent richting de bal. Klungelig pakt Kujawka de bal. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - pearltex 3:0

18e minuut.
Conchita probeert naar een medespeler te passen. Kujawka is nu in balbezit. Kinnula is nu in balbezit. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zaccara met een harde bal richting middenveld. Kujawka kopt de bal weg. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko schiet op doel. Ravanetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - pearltex 4:0

26e minuut.
De Cecco is nu in balbezit. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszko is nu in balbezit. Kinnula is nu in balbezit. Kinnula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De Cecco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kinnula met een snelle inworp. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Kinnula passt de bal met de wreef. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka passt de bal in één keer door. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko draait met de bal, schiet en ... Ravanetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinnula bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cecco is nu in balbezit. Kinnula onderschept slim de pass. Kinnula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Paciani met een harde bal richting middenveld. Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka geeft een lange en hoge pass. Kinnula springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Aguzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Kinnula onderschept slim de pass. Kinnula speelt de bal door. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Paciani met een harde bal richting middenveld. Gałuszko kopt de bal weg. Aguzzi is nu in balbezit. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawka draait met de bal, schiet en ... Ravanetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Conchita kopt de bal weg. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko geeft een hoge lob. Kinnula rent richting de bal. Kinnula haalt uit met een fantastische trap. Ravanetti bokst de bal weg.

42e minuut.
Kujawka rent richting de bal. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko probeert naar een medespeler te passen. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - pearltex 5:0

44e minuut.
Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko passt de bal zonder na te denken. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C CORONA VIRUS 35%, pearltex 65%.
A.C CORONA VIRUS - pearltex 5:0

48e minuut.
Casirago rent richting de bal. De Cecco is nu in balbezit. Kinnula onderschept slim de pass. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Aguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka onderschept slim de pass. Gałuszko rent richting de bal. Kinnula rent richting de bal. Kinnula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Kinnula rent richting de bal. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gałuszko de bal. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Conchita kopt de bal weg. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Gałuszko rent richting de bal. Kinnula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka rent richting de bal. Kujawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - pearltex 6:0

63e minuut.
Aguzzi rent richting de bal. Aguzzi passt de bal in één keer door. Kujawka rent richting de bal. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - pearltex 7:0

64e minuut.
Venditto bereikt de bal nog maar net als eerste. Venditto passt de bal met de wreef. Aguzzi heeft problemen om de bal te vangen. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - pearltex 8:0

65e minuut.
Taverni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverni passt de bal met de wreef. De Cecco rent richting de bal. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gałuszko geeft de bal voor. Kinnula is nu in balbezit. Kinnula met een sublieme pass. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap. Ravanetti bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Cecco met een snelle inworp. Kinnula rent richting de bal. Kinnula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - pearltex 9:0

72e minuut.
Gałuszko rent richting de bal. Kujawka is nu in balbezit. Gałuszko is nu in balbezit. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
de la Cruz geeft de bal voor. Casirago kopt de bal weg. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinnula verovert de bal door een tackle van achteren. Kinnula geeft een lange en hoge pass. Ravanetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zaccara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap. Zaccara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - pearltex 10:0

80e minuut.
Daar is Aguzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko draait met de bal, schiet en ... Ravanetti bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Ceresa rent richting de bal. Ceresa geeft de bal voor. Daar is Aguzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka rent richting de bal. Kujawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C CORONA VIRUS 17%, pearltex 83%.
A.C CORONA VIRUS - pearltex 10:0