Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Grifoni Genoani Real Calcio
Massy 1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 18.5
uitstekend Schieten slecht
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Donocik speelt de bal door. Bedra rent richting de bal. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Pecchi probeert de bal aan de voet te houden. Leccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 1:0

18e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso rent richting de bal. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 2:0

19e minuut.
Caem verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 3:0

23e minuut.
Scapini probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alui-Gheorghe neemt de hoekschop. Bedra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 4:0

27e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal in één keer door. Donocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Donocik verovert de bal door een tackle van achteren. Donocik met een sublieme pass. Bedra rent richting de bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ingrami kopt de bal weg. Derlicki geeft een hoge lob. Bedra kopt de bal weg. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Leccardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchi met een sublieme pass. Benucci kan de bal niet met de borst controleren. Bedra onderschept slim de pass. Bedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 30%, Real Calcio 70%.
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 5:0

47e minuut.
Donocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Donocik speelt de bal door. Daar is Pecchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedra is nu in balbezit. Bedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 6:0

50e minuut.
Derlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Derlicki passt de bal met de wreef. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel. Leccardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 7:0

56e minuut.
Daar is Bedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal met de wreef. Bedra rent richting de bal. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Leccardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 8:0

66e minuut.
Derlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Derlicki passt de bal met de wreef. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel. Leccardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 9:0

72e minuut.
Acuña passt de bal met de wreef. Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal in één keer door. Bedra rent richting de bal. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Leccardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Derlicki passt de bal zonder na te denken. Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 10:0

83e minuut.
Leccardi trapt de bal weg van het doel. Derlicki rent richting de bal. Derlicki passt de bal met de wreef. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 19%, Real Calcio 81%.
Real Grifoni Genoani - Real Calcio 10:0