Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Calcio Real Grifoni Genoani
Normal Tactiek Massy 1
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Drago de bal. Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal in één keer door. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Boretz geeft de bal voor. Daar is Scapini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caem is nu in balbezit. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Guizzari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calcio - Real Grifoni Genoani 0:1

11e minuut.
Boretz passt de bal met de wreef. Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Alonso passt de bal zonder na te denken. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland schiet op doel. Leccardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acuña neemt de hoekschop. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Acuña probeert naar een medespeler te passen. Boretz geeft een lange en hoge pass. Scapini heeft problemen om de bal te vangen. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland schiet op doel. Leccardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Acuña met een sublieme pass. Alonso rent richting de bal. Zonderland rent richting de bal. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Leccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calcio - Real Grifoni Genoani 0:2

23e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Zonderland rent richting de bal. Alonso is nu in balbezit. Lucian rent richting de bal. Lucian schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Caem bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francomano Calamassi. Alui-Gheorghe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alui-Gheorghe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leccardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zonderland maakt een snoekduik en kopt de bal. Leccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Cassinaia kan de bal niet met de borst controleren. Zonderland rent richting de bal. Leccardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calcio - Real Grifoni Genoani 0:3

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leccardi met een harde bal richting middenveld. Zonderland kopt de bal weg. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calcio - Real Grifoni Genoani 0:4

32e minuut.
Caem rent richting de bal. Alui-Gheorghe onderschept slim de pass. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Daar is Zonderland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zonderland draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal met de wreef. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian is nu in balbezit. Lucian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Scapini geeft een lange en hoge pass. Ingrami kopt de bal weg. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Cassinaia probeert de bal aan de voet te houden. Leccardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leccardi speelt de bal door. Acuña kopt de bal weg. Benucci rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Alonso draait met de bal, schiet en ... Leccardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acuña neemt de hoekschop. Alonso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calcio - Real Grifoni Genoani 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calcio 74%, Real Grifoni Genoani 26%.
Real Calcio - Real Grifoni Genoani 0:5

46e minuut.
Acuña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Boretz de bal. Boretz speelt de bal door. Zonderland rent richting de bal. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Leccardi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calcio - Real Grifoni Genoani 0:6

48e minuut.
Alui-Gheorghe rent richting de bal. Alui-Gheorghe passt de bal in één keer door. Zonderland heeft problemen om de bal te vangen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alui-Gheorghe neemt de hoekschop. Zonderland rent richting de bal. Zonderland schiet op doel. Leccardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scapini trapt de bal weg. Acuña kopt de bal weg. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calcio - Real Grifoni Genoani 0:7

65e minuut.
Boretz passt de bal met de wreef. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. Leccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calcio - Real Grifoni Genoani 0:8

67e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Pecchi heeft problemen om de bal te vangen. Zonderland is nu in balbezit. Zonderland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Francomano Calamassi de bal. Alui-Gheorghe speelt de bal door. Zonderland rent richting de bal. Zonderland draait met de bal, schiet en ... Leccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calcio - Real Grifoni Genoani 0:9

78e minuut.
Pecchi geeft de bal voor. Inworp. Alui-Gheorghe met een snelle inworp. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Alui-Gheorghe met de inworp. Boretz is nu in balbezit. Boretz speelt de bal door. Zonderland bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonderland haalt uit met een fantastische trap. Leccardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calcio 71%, Real Grifoni Genoani 29%.
Real Calcio - Real Grifoni Genoani 0:9