Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pearltex Atletico Salsiccia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Doeltrap. Paciani met een harde bal richting middenveld. Allocca kopt de bal weg. Tronci rent richting de bal. Tronci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Venditto bereikt de bal nog maar net als eerste. Venditto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taverni verovert de bal door een tackle van achteren. Taverni haalt uit met een fantastische trap. Urgu bokst de bal weg.

19e minuut.
De Cecco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliabue verovert de bal door een tackle van achteren. Tagliabue probeert naar een medespeler te passen. Tronci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aguzzi passt de bal met de wreef. Raimo rent richting de bal. Pirovani begaat een overtreding. Raimo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Allocca passt de bal in één keer door. Tagliabue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliabue passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tronci de bal. Tronci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Selis rent richting de bal. Venditto onderschept slim de pass. Venditto passt de bal met de wreef. Taverni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pearltex 57%, Atletico Salsiccia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pearltex - Atletico Salsiccia 0:0

49e minuut.
Pussini rent richting de bal. Pussini speelt de bal door. Tagliabue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Allocca onderschept slim de pass. Allocca geeft een lange en hoge pass. Tronci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci haalt uit met een fantastische trap. Ravanetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Casirago geeft de bal voor. Inworp. Soru met een snelle inworp. Tagliabue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliabue geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De Cecco is nu in balbezit. Tronci rent richting de bal. Tronci passt de bal zonder na te denken. Taverni is nu in balbezit. Taverni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pearltex 52%, Atletico Salsiccia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pearltex - Atletico Salsiccia 0:0