Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valle Roveto Real Grifoni Genoani
Normal Tactiek Massy 1
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 41.3
slecht Schieten uitstekend
tragisch Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Arcangioli de bal. Minerva rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Bedra rent richting de bal. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:1

2e minuut.
Bedra passt de bal zonder na te denken. Donocik met een sublieme pass. Dohn met een sublieme pass. Bedra rent richting de bal. Bedra schiet op doel. Falcomatà bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:2

4e minuut.
Mertini passt de bal zonder na te denken. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe passt de bal met de wreef. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Foresta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bueti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueti passt de bal zonder na te denken. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðurovski is nu in balbezit. Ðurovski passt de bal met de wreef. Bedra rent richting de bal. Bedra draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:3

11e minuut.
Alonso onderschept slim de pass. Alonso passt de bal in één keer door. Bedra rent richting de bal. Bedra draait met de bal, schiet en ... Falcomatà werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:4

15e minuut.
Mertini is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Alonso passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bedra de bal. Bedra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:5

19e minuut.
Boretz passt de bal met de wreef. Bedra is nu in balbezit. Chiddo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiddo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bedra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Donocik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doeltrap. Falcomatà met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Bedra de bal. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Falcomatà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:6

21e minuut.
Dohn geeft een hoge lob. Acuña geeft een lange en hoge pass. Chiddo probeert de bal met de borst te controleren. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso rent richting de bal. Bedra is nu in balbezit. Bedra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:7

26e minuut.
Minerva bereikt de bal nog maar net als eerste. Donocik onderschept slim de pass. Donocik speelt de bal door. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Donocik geeft de bal voor. Boretz geeft een hoge lob. Priore probeert de bal aan de voet te houden. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:8

30e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Minerva onderschept slim de pass. Bedra onderschept slim de pass. Bedra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:9

33e minuut.
Donocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Donocik passt de bal zonder na te denken. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bastione de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Acuña zal de hoekschop nemen. Donocik kopt de bal weg. Bedra rent richting de bal. Bedra schiet op doel. Falcomatà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bedra rent richting de bal. Alonso rent richting de bal. Donocik probeert naar een medespeler te passen. Bedra is nu in balbezit. Bedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:10

39e minuut.
Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña passt de bal zonder na te denken. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Boretz rent richting de bal. Foresta verovert de bal door een tackle van achteren. Foresta probeert naar een medespeler te passen. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Acuña speelt de bal door. Chiddo kan de bal niet met de borst controleren. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Bastione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Acuña passt de bal met de wreef. Donocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Donocik passt de bal zonder na te denken. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Falcomatà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Roveto 78%, Real Grifoni Genoani 22%.
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:10

50e minuut.
Boretz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bedra de bal. Donocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra rent richting de bal. Bedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal zonder na te denken. Donocik is nu in balbezit. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chiddo geeft de bal voor. Inworp. Acuña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Falcomatà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... Bastione probeert de bal aan de voet te houden. Falcomatà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:11

70e minuut.
Taverna probeert de bal met de borst te controleren. Acuña onderschept slim de pass. Acuña geeft de bal voor. Bedra is nu in balbezit. Bedra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Boretz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Donocik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso met een sublieme pass. Bedra heeft problemen om de bal te vangen. Bedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:12

74e minuut.
Bueti speelt de bal door. Daar is Arcangioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedra is nu in balbezit. Bedra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Donocik geeft een hoge lob. Bedra is nu in balbezit. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:13

78e minuut.
Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Alonso de bal onder controle te krijgen. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:14

80e minuut.
Bedra rent richting de bal. Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal zonder na te denken. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel. Falcomatà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Acuña probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Chiddo begaat een overtreding. Chiddo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Alui-Gheorghe met een sublieme pass. Klungelig pakt Bedra de bal. Alonso rent richting de bal. Bedra rent richting de bal. Bedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Roveto 82%, Real Grifoni Genoani 18%.
Valle Roveto - Real Grifoni Genoani 0:14