Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDREABG F.C. A.C CORONA VIRUS
Normal Tactiek bart
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 42.3
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


9e minuut.
Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko probeert naar een medespeler te passen. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka schiet op doel. Sansoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - A.C CORONA VIRUS 0:1

12e minuut.
Tore bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz onderschept slim de pass. de la Cruz passt de bal met de wreef. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Micciché probeert naar een medespeler te passen. Caciagli is nu in balbezit. Gałuszko maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gałuszko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gałuszko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Destino passt de bal in één keer door. Zonneveld rent richting de bal. Zonneveld passt de bal zonder na te denken. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cesarotto is nu in balbezit. Zonneveld onderschept slim de pass. Zonneveld passt de bal in één keer door. Kujawka rent richting de bal. Kujawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - A.C CORONA VIRUS 0:2

41e minuut.
Bonfadini rent richting de bal. Bonfadini speelt de bal door. Kujawka rent richting de bal. Klungelig pakt Kujawka de bal. Kujawka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Destino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kujawka krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Destino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Destino met een snel genomen vrije trap. Inworp. de la Cruz met een snelle inworp. Klungelig pakt Kujawka de bal. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREABG F.C. 63%, A.C CORONA VIRUS 37%.
ANDREABG F.C. - A.C CORONA VIRUS 0:2

49e minuut.
Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Micciché is nu in balbezit. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawka schiet op doel. Sansoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - A.C CORONA VIRUS 0:3

54e minuut.
Caciagli heeft problemen om de bal te vangen. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Caciagli begaat een overtreding. Caciagli krijgt een gele kaart.

57e minuut.
de la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Caciagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka onderschept slim de pass. Kujawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tore speelt de bal door. Argirò is nu in balbezit. Caciagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - A.C CORONA VIRUS 0:4

66e minuut.
Conchita passt de bal in één keer door. Mareş geeft een lange en hoge pass. Kujawka is nu in balbezit. Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cesarotto rent richting de bal. Żołnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żołnowski passt de bal zonder na te denken. Kujawka rent richting de bal. Kujawka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Conchita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zonneveld probeert naar een medespeler te passen. Destino is nu in balbezit. Kujawka onderschept slim de pass. Kujawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - A.C CORONA VIRUS 0:5

84e minuut.
Mareş speelt de bal door. Żołnowski is nu in balbezit. Żołnowski geeft de bal voor. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Destino speelt de bal door. Conchita rent richting de bal. Conchita geeft een lange en hoge pass. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREABG F.C. 61%, A.C CORONA VIRUS 39%.
ANDREABG F.C. - A.C CORONA VIRUS 0:5