Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pearltex NYT Facebook
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Baudi onderschept slim de pass. Menolaseina rent richting de bal. Baudi rent richting de bal. Menolaseina bereikt de bal nog maar net als eerste. Menolaseina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Paciani trapt de bal weg van het doel. Sassu kopt de bal weg. Daar is Aguzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baudi onderschept slim de pass. Baudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pearltex - NYT Facebook 0:1

6e minuut.
Venditto rent richting de bal. Gisulfo verovert de bal door een tackle van achteren. Gisulfo passt de bal met de wreef. Baudi is nu in balbezit. Baudi schiet op doel. Ravanetti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pearltex - NYT Facebook 0:2

12e minuut.
De Cecco is nu in balbezit. Sassu onderschept slim de pass. Sassu geeft een hoge lob. Menolaseina bereikt de bal nog maar net als eerste. Menolaseina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Casirago geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rio met een snelle inworp. Baudi is nu in balbezit. Baudi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Gisulfo is nu in balbezit. Gisulfo met een sublieme pass. Menolaseina is nu in balbezit. Menolaseina haalt uit met een fantastische trap. Ravanetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pearltex - NYT Facebook 0:3

37e minuut.
Paciani geeft een lange en hoge pass. Sassu is nu in balbezit. Venditto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sassu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sassu kan niet meer verder spelen. Luvarà komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pearltex 60%, NYT Facebook 40%.
pearltex - NYT Facebook 0:3

48e minuut.
Inworp. Rio met een snelle inworp. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà passt de bal met de wreef. Rio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fabris kopt de bal weg. Rio rent richting de bal. Rio passt de bal met de wreef. Menolaseina rent richting de bal. Menolaseina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pirovani geeft een hoge lob. Luvarà kan de bal niet met de borst controleren. De Cecco is nu in balbezit. Venditto rent richting de bal. Venditto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pearltex 57%, NYT Facebook 43%.
pearltex - NYT Facebook 0:3