Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDREABG F.C. Real Grifoni Genoani
Normal Tactiek Massy 1
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 39
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Argirò is nu in balbezit. Alui-Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Alui-Gheorghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alui-Gheorghe speelt de bal door. Parczewski speelt de bal door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - Real Grifoni Genoani 0:1

7e minuut.
Cerri is nu in balbezit. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe geeft de bal voor. Parczewski is nu in balbezit. Parczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Micciché bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso draait met de bal, schiet en ... Sansoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - Real Grifoni Genoani 0:2

16e minuut.
Argirò passt de bal in één keer door. Alui-Gheorghe heeft problemen om de bal te vangen. Alui-Gheorghe speelt de bal door. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. Sansoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parczewski is nu in balbezit. Parczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mengozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso passt de bal in één keer door. Parczewski rent richting de bal. Parczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Micciché geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alui-Gheorghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parczewski rent richting de bal. Parczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - Real Grifoni Genoani 0:3

26e minuut.
Tore geeft de bal voor. Inworp. Acuña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - Real Grifoni Genoani 0:4

27e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Parczewski rent richting de bal. Alonso rent richting de bal. Parczewski is nu in balbezit. Parczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cerri kopt de bal weg. Boretz met een sublieme pass. Donocik is nu in balbezit. Donocik probeert naar een medespeler te passen. Acuña geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Acuña passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal in één keer door. Parczewski rent richting de bal. Parczewski schiet op doel. Sansoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Donocik met een sublieme pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREABG F.C. 73%, Real Grifoni Genoani 27%.
ANDREABG F.C. - Real Grifoni Genoani 0:4

47e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso passt de bal met de wreef. Donocik rent richting de bal. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Sansoni bokst de bal weg.

62e minuut.
Donocik passt de bal zonder na te denken. Parczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski passt de bal met de wreef. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Sansoni bokst de bal weg.

65e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Micciché bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Parczewski is nu in balbezit. Parczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Acuña speelt de bal door. Donocik rent richting de bal. Donocik passt de bal in één keer door. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Destino passt de bal zonder na te denken. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - Real Grifoni Genoani 0:5

75e minuut.
Tore verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña rent richting de bal. Acuña passt de bal met de wreef. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... Sansoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parczewski is nu in balbezit. Donocik rent richting de bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Caciagli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boretz is nu in balbezit. Boretz probeert naar een medespeler te passen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Frison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe passt de bal met de wreef. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREABG F.C. - Real Grifoni Genoani 0:6

83e minuut.
Donocik geeft een lange en hoge pass. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe passt de bal met de wreef. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Destino bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Parczewski met een sublieme pass. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREABG F.C. 77%, Real Grifoni Genoani 23%.
ANDREABG F.C. - Real Grifoni Genoani 0:6