Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupacchiotti L.A. Cagliarifornia
gianca Tactiek 34merdaaaaa
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 47.7
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Găman speelt de bal door. Klatt is nu in balbezit. Klatt passt de bal met de wreef. Daar is Barsali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barsali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doumen probeert naar een medespeler te passen. Barsali heeft problemen om de bal te vangen. Klatt rent richting de bal. Klatt geeft een hoge lob. Polimena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:1

8e minuut.
Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Barsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman speelt de bal door. Daar is Polimena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polimena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:2

12e minuut.
Aino speelt de bal door. Ambrogio probeert de bal met de borst te controleren. Cocoloş speelt de bal door. Klungelig pakt Gumiński de bal. Gumiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Łaszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszcz geeft een lange en hoge pass. Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gumiński de bal. Gumiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:3

16e minuut.
Thanh Minh geeft de bal voor. Inworp. Doumen met een snelle inworp. Gumiński rent richting de bal. Gumiński speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Klatt rent richting de bal. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatt verovert de bal door een tackle van achteren. Klatt geeft een lange en hoge pass. Polimena maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Barsali probeert de bal aan de voet te houden. Hornyák kopt de bal weg. Daar is Rotondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldrich geeft een lange en hoge pass. Polimena krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:4

21e minuut.
Gumiński is nu in balbezit. Klatt rent richting de bal. Polimena is nu in balbezit. Polimena haalt uit met een fantastische trap. Aino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:5

26e minuut.
Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman speelt de bal door. Klatt speelt de bal door. Polimena rent richting de bal. Polimena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:6

28e minuut.
Cocoloş speelt de bal door. Daar is Barsali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barsali speelt de bal door. Polimena rent richting de bal. Polimena schiet op doel. Aino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:7

30e minuut.
Găman passt de bal in één keer door. Klatt speelt de bal door. Polimena heeft problemen om de bal te vangen. Polimena haalt uit met een fantastische trap. Aino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:8

40e minuut.
Hornyák met een sublieme pass. Klungelig pakt Cocoloş de bal. Cocoloş passt de bal zonder na te denken. Barsali rent richting de bal. Barsali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Łaszcz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Găman met een snelle inworp. Barsali is nu in balbezit. Barsali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Thanh Minh trapt de bal weg van het doel. Cocoloş kopt de bal weg. Barsali is nu in balbezit. Barsali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hornyák neemt vlug de vrije trap. Łaszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Polimena schiet op doel. Aino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:9

45e minuut.
Altınyunus verovert de bal door een tackle van achteren. Doumen speelt de bal door. Polimena rent richting de bal. Polimena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupacchiotti 84%, L.A. Cagliarifornia 16%.
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:10

46e minuut.
Klungelig pakt Klatt de bal. Klatt speelt de bal door. Klungelig pakt Găman de bal. Găman geeft een lange en hoge pass. Polimena kopt de bal weg. Aino bokst de bal weg. Gumiński is nu in balbezit. Gumiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Barsali met de inworp. Klatt is nu in balbezit. Klatt speelt de bal door. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:11

52e minuut.
Klatt met een sublieme pass. Gumiński is nu in balbezit. Gumiński passt de bal zonder na te denken. Polimena is nu in balbezit. Polimena haalt uit met een fantastische trap. Aino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:12

54e minuut.
Sulewski is nu in balbezit. Barsali onderschept slim de pass. Barsali passt de bal in één keer door. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:13

56e minuut.
Rotondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotondi passt de bal met de wreef. Klatt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gumiński de bal. Gumiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:14

68e minuut.
Gumiński rent richting de bal. Gumiński passt de bal zonder na te denken. Altınyunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena onderschept slim de pass. Polimena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:15

71e minuut.
Bártfay probeert naar een medespeler te passen. Hornyák speelt de bal door. Gumiński is nu in balbezit. Gumiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Altınyunus de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta geeft een hoge lob. Cocoloş kopt de bal weg. Sulewski heeft problemen om de bal te vangen. Klatt met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:16

80e minuut.
Aldrich met een sublieme pass. Găman rent richting de bal. Găman speelt de bal door. Polimena rent richting de bal. Polimena draait met de bal, schiet en ... Aino bokst de bal weg. Gumiński rent richting de bal. Gumiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polimena is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:17

82e minuut.
Doumen onderschept slim de pass. Doumen met een sublieme pass. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena haalt uit met een fantastische trap. Aino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:18

88e minuut.
Găman is nu in balbezit. Sulewski begaat een overtreding. Găman raakt geblesseerd tijdens het duel. Cocoloş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polimena heeft problemen om de bal te vangen. Altınyunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena onderschept slim de pass. Polimena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:19

89e minuut.
Aldrich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupacchiotti 76%, L.A. Cagliarifornia 24%.
Lupacchiotti - L.A. Cagliarifornia 0:20