Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hdfhhjbvc rabbo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 13.6
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Falossi rent richting de bal. Curalli verovert de bal door een tackle van achteren. Curalli passt de bal in één keer door. Rossani is nu in balbezit. Rossani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mangano rent richting de bal. Freato is nu in balbezit. Mangano rent richting de bal. Freato onderschept slim de pass. Freato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Di Renzone rent richting de bal. Rossani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossani probeert naar een medespeler te passen. Curalli rent richting de bal. Curalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Di Renzone de bal onder controle te krijgen. Solinas is nu in balbezit. Racaniello verovert de bal door een tackle van achteren. Freato is nu in balbezit. Freato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hdfhhjbvc - rabbo 0:1

30e minuut.
Curalli is nu in balbezit. Curalli passt de bal in één keer door. Falossi is nu in balbezit. Rossani verovert de bal door een tackle van achteren. Rossani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Di Renzone geeft de bal voor. Dolci Gavini is nu in balbezit. Rossani onderschept slim de pass. Rossani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hdfhhjbvc - rabbo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hdfhhjbvc 60%, rabbo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hdfhhjbvc - rabbo 1:1

63e minuut.
Alagona geeft een lange en hoge pass. Braga rent richting de bal. Rossani verovert de bal door een tackle van achteren. Curalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Curalli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Restilla kopt de bal weg. Daar is Rossani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curalli rent richting de bal. Curalli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dolci Gavini de bal onder controle te krijgen. Brandino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Boniforte heeft problemen om de bal te vangen. Umberti verovert de bal door een tackle van achteren. Umberti probeert naar een medespeler te passen. Rossani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Di Renzone heeft problemen om de bal te vangen. Curalli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Braga. Braga krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Maffioli geeft een lange en hoge pass. Trombino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossani verovert de bal door een tackle van achteren. Curalli rent richting de bal. Curalli haalt uit met een fantastische trap. Brandino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Solinas geeft een hoge lob. Braga met een sublieme pass. Freato bereikt de bal nog maar net als eerste. Racaniello is nu in balbezit. Racaniello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Solinas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guarneri komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Guarneri geeft een hoge lob. Curalli rent richting de bal. Braga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Braga krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hdfhhjbvc 53%, rabbo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hdfhhjbvc - rabbo 1:1