Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BolaPolimento JACOPOUDIN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Consolino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simone rent richting de bal. Simone speelt de bal door. Chiaffarata rent richting de bal. Chiaffarata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stella passt de bal in één keer door. Baldesari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaffarata onderschept slim de pass. Chiaffarata draait met de bal, schiet en ... Iennaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - JACOPOUDIN 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 51%, JACOPOUDIN 49%.
BolaPolimento - JACOPOUDIN 0:1

54e minuut.
Simone passt de bal zonder na te denken. Ficulle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderara onderschept slim de pass. Baragatti verovert de bal door een tackle van achteren. Baragatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BolaPolimento - JACOPOUDIN 1:1

56e minuut.
Sito geeft de bal voor. Ibba met een sublieme pass. Ficulle rent richting de bal. Ficulle draait met de bal, schiet en ... Corpo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - JACOPOUDIN 2:1

59e minuut.
Casola is nu in balbezit. Casola passt de bal in één keer door. Chiaffarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaffarata schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BolaPolimento - JACOPOUDIN 2:2

65e minuut.
Di Prinzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Prinzio speelt de bal door. Chiaffarata is nu in balbezit. Stella is nu in balbezit. Stella haalt uit met een fantastische trap. Iennaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Manunza probeert de bal met de borst te controleren. Stella bereikt de bal nog maar net als eerste. Manunza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simone wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Milello kopt de bal weg. Baragatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baragatti met een sublieme pass. Ficulle is nu in balbezit. Ficulle schiet op doel. Corpo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - JACOPOUDIN 3:2

75e minuut.
Casola passt de bal met de wreef. Baragatti rent richting de bal. Baragatti probeert naar een medespeler te passen. Ficulle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficulle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Casola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casola met een sublieme pass. Daar is Ficulle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baragatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baragatti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 28%, JACOPOUDIN 72%.
BolaPolimento - JACOPOUDIN 3:2