Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Udinese.Calcio BolaPolimento
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Minetta is nu in balbezit. Sorice onderschept slim de pass. Helguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorice schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrante verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrante geeft een hoge lob. Sorice is nu in balbezit. Sorice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Udinese.Calcio - BolaPolimento 1:0

34e minuut.
Ibba geeft de bal voor. Mazzara kopt de bal weg. Klungelig pakt Biancardi de bal. Ficulle is nu in balbezit. Ficulle draait met de bal, schiet en ... Telese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Udinese.Calcio - BolaPolimento 1:1

38e minuut.
Sorice kopt de bal weg. Cadamagnani is nu in balbezit. Helguera is nu in balbezit. Sorice rent richting de bal. Sorice draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udinese.Calcio 44%, BolaPolimento 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Udinese.Calcio - BolaPolimento 1:1

46e minuut.
Canzanella passt de bal zonder na te denken. Helguera is nu in balbezit. Sorice rent richting de bal. Helguera is nu in balbezit. Helguera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Udinese.Calcio - BolaPolimento 2:1

48e minuut.
Baragatti onderschept slim de pass. Baragatti speelt de bal door. Casola rent richting de bal. Casola geeft een hoge lob. Ficulle springt en kopt de bal. Telese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Iennaro speelt de bal door. Murru kopt de bal weg. Klungelig pakt Minetta de bal. Helguera is nu in balbezit. Helguera draait met de bal, schiet en ... Iennaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Inworp. Pedrante met een snelle inworp. Canzanella is nu in balbezit. Canzanella geeft de bal voor. Helguera krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mentone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentone geeft de bal voor. Milello kopt de bal weg. Ficulle rent richting de bal. Ficulle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Cadamagnani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manunza is nu in balbezit. Cadamagnani begaat een overtreding. Cadamagnani krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Biancardi passt de bal in één keer door. Helguera rent richting de bal. Marchegia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Marchegia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Marchegia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Helguera raakt geblesseerd tijdens het duel. Biancardi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iennaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Helguera rent richting de bal. Helguera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Udinese.Calcio - BolaPolimento 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udinese.Calcio 39%, BolaPolimento 61%.
Udinese.Calcio - BolaPolimento 3:1