Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JACOPOUDIN Vanchita S.C.
Normal Tactiek 4-3-3
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 38.3
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Bencivegna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencivegna speelt de bal door. Birigazzi geeft de bal voor. Levanti heeft problemen om de bal te vangen. Levanti haalt uit met een fantastische trap. Corpo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Vitali geeft een lange en hoge pass. Gialloreto kopt de bal weg. Sanfrancesco rent richting de bal. Pangalli verovert de bal door een tackle van achteren. Pangalli draait met de bal, schiet en ... Corpo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vitali onderschept slim de pass. Vitali probeert naar een medespeler te passen. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti is nu in balbezit. Levanti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Calderara rent richting de bal. Moine onderschept slim de pass. Moine met een sublieme pass. Pangalli rent richting de bal. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bencivegna met een sublieme pass. Stella is nu in balbezit. Stella probeert naar een medespeler te passen. Chiaffarata is nu in balbezit. Chiaffarata schiet op doel. Abbondi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Levanti de bal. Levanti met een sublieme pass. Gialloreto heeft problemen om de bal te vangen. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. Corpo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bencivegna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moine de bal. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli draait met de bal, schiet en ... Corpo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JACOPOUDIN - Vanchita S.C. 0:1

33e minuut.
Turraco passt de bal met de wreef. Birigazzi geeft de bal voor. Gialloreto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Simone speelt de bal door. Vitali rent richting de bal. Vitali passt de bal zonder na te denken. Bencivegna rent richting de bal. Bencivegna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JACOPOUDIN 78%, Vanchita S.C. 22%.
JACOPOUDIN - Vanchita S.C. 0:1

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gialloreto met een harde bal richting middenveld. Vitali kopt de bal weg. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. Corpo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Birigazzi met een snelle inworp. Moine rent richting de bal. Moine probeert naar een medespeler te passen. Vitali is nu in balbezit. Vitali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Turraco geeft een hoge lob. Inworp. Calandriello met een snelle inworp. Stella bereikt de bal nog maar net als eerste. Stella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Consolino is nu in balbezit. Levanti onderschept slim de pass. Levanti geeft een hoge lob. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JACOPOUDIN - Vanchita S.C. 0:2

68e minuut.
Birigazzi kopt de bal weg. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine schiet op doel. Eraclito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JACOPOUDIN - Vanchita S.C. 0:3

74e minuut.
Corpo speelt de bal door. Vitali kopt de bal weg. Gialloreto controleert de bal met de borst. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JACOPOUDIN - Vanchita S.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JACOPOUDIN 82%, Vanchita S.C. 18%.
JACOPOUDIN - Vanchita S.C. 0:4