Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
footballclub JACOPOUDIN
523mod Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Rado trapt de bal weg. Petrantoni kopt de bal weg. Daar is Consolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filoni rent richting de bal. Filoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ercoles passt de bal met de wreef. Servelli rent richting de bal. Servelli met een sublieme pass. Petrantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrantoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - JACOPOUDIN 1:0

29e minuut.
Chiaffarata passt de bal zonder na te denken. Petrantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraclito rent richting de bal. Petrantoni onderschept slim de pass. Petrantoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: footballclub 36%, JACOPOUDIN 64%.
footballclub - JACOPOUDIN 1:0

50e minuut.
Servelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Servelli speelt de bal door. Klungelig pakt Simone de bal. Stella is nu in balbezit. Stella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Stella geeft een lange en hoge pass. Chiaffarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiaffarata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stella legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Ercoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercoles met een sublieme pass. Petrantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrantoni draait met de bal, schiet en ... Corpo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - JACOPOUDIN 2:0

71e minuut.
Daar is Conversi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ercoles is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Prinzio. Di Prinzio krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Inworp. Moriconi komt het veld opgelopen. Macii komt het veld opgelopen. Barbiere komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Noci draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Filoni de bal. Moriconi is nu in balbezit. Moriconi draait met de bal, schiet en ... Corpo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - JACOPOUDIN 3:0

89e minuut.
Chiaffarata probeert naar een medespeler te passen. Moriconi heeft problemen om de bal te vangen. Chiaffarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Noci is nu in balbezit. Noci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: footballclub 45%, JACOPOUDIN 55%.
footballclub - JACOPOUDIN 3:0