Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUVENTUS FC Real Prosecco
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Barello is nu in balbezit. Pradelli rent richting de bal. Soregaroli rent richting de bal. Pradelli is nu in balbezit. Pradelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Morgnoni geeft een hoge lob. Soregaroli rent richting de bal. Soregaroli met een sublieme pass. Giovannett is nu in balbezit. Giovannett schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Morgnoni met een sublieme pass. Taranto rent richting de bal. Barello begaat een overtreding. Barello krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trapé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taranto is nu in balbezit. Genestreti onderschept slim de pass. Genestreti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YUVENTUS FC - Real Prosecco 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUVENTUS FC 40%, Real Prosecco 60%.
YUVENTUS FC - Real Prosecco 1:0

46e minuut.
Entani is nu in balbezit. Genestreti is nu in balbezit. Genestreti met een sublieme pass. Pradelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Broda geeft de bal voor. Giovannett is nu in balbezit. Morgnoni verovert de bal door een tackle van achteren. Genestreti onderschept slim de pass. Genestreti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Broda is nu in balbezit. Entani is nu in balbezit. Met opzet legt Broda zijn tegenspeler op de grond. Broda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUVENTUS FC 40%, Real Prosecco 60%.
YUVENTUS FC - Real Prosecco 1:0