Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Prosecco YUVENTUS FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Picciariello speelt de bal door. Morgnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapé maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Trapé moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trapé schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Morgnoni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Morgnoni kan niet meer verder spelen. Filz komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Tommassini rent richting de bal. Tommassini probeert naar een medespeler te passen. Genestreti is nu in balbezit. Genestreti haalt uit met een fantastische trap. Nannini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Stampa kopt de bal weg. Daar is Genestreti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taranto is nu in balbezit. Genestreti onderschept slim de pass. Genestreti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Prosecco - YUVENTUS FC 0:1

14e minuut.
Filz rent richting de bal. Genestreti rent richting de bal. Genestreti met een sublieme pass. Giovannett is nu in balbezit. Giovannett draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Prosecco - YUVENTUS FC 0:2

17e minuut.
Picciariello probeert naar een medespeler te passen. Entani is nu in balbezit. Met opzet legt Barello zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barello naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Daar is Picciariello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picciariello geeft de bal voor. Broda bereikt de bal nog maar net als eerste. Entani onderschept slim de pass. Entani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Genestreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello verovert de bal door een tackle van achteren. Picciariello passt de bal met de wreef. Entani is nu in balbezit. Entani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Genestreti is nu in balbezit. Genestreti passt de bal in één keer door. Giovannett bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannett haalt uit met een fantastische trap. Nannini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Prosecco - YUVENTUS FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Prosecco 57%, YUVENTUS FC 43%.
Real Prosecco - YUVENTUS FC 0:3

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Soregaroli de bal onder controle te krijgen. Brovedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brovedan met een sublieme pass. Entani is nu in balbezit. Entani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Saccomanni geeft een hoge lob. Genestreti kopt de bal weg. Picciariello is nu in balbezit. Giovannett onderschept slim de pass. Giovannett haalt uit met een fantastische trap. Nannini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Soregaroli speelt de bal door. Genestreti rent richting de bal. Giovannett rent richting de bal. Genestreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Genestreti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bimba onderschept slim de pass. Bimba geeft een hoge lob. Taranto rent richting de bal. Saccomanni verovert de bal door een tackle van achteren. Saccomanni geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Tufanisco speelt de bal door. Entani bereikt de bal nog maar net als eerste. Soregaroli is nu in balbezit. Brovedan verovert de bal door een tackle van achteren. Brovedan draait met de bal, schiet en ... Mascino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Prosecco 51%, YUVENTUS FC 49%.
Real Prosecco - YUVENTUS FC 0:3