Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanchita S.C. Hamed ACF
4-3-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.7 gemiddelde waardering 17.1
goed Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


9e minuut.
Rebecchi met een sublieme pass. Birigazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pangalli rent richting de bal. Pangalli draait met de bal, schiet en ... Gerola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Hamed ACF 1:0

9e minuut.
Fiumi met een sublieme pass. Tanzer heeft problemen om de bal te vangen. Moine begaat een overtreding. Moine krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pirotta speelt de bal door. Vitali is nu in balbezit. Vitali passt de bal zonder na te denken. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Bonci geeft de bal voor. Inworp. Rebecchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Birigazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birigazzi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fiumi rent richting de bal. Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Vitali passt de bal in één keer door. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Hamed ACF 2:0

32e minuut.
Levanti onderschept slim de pass. Levanti passt de bal in één keer door. Pangalli heeft problemen om de bal te vangen. Pangalli schiet op doel. Bellando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Hamed ACF 3:0

34e minuut.
Vitali onderschept slim de pass. Vitali probeert naar een medespeler te passen. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel. Bellando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Hamed ACF 4:0

36e minuut.
Mezzadri is nu in balbezit. Levanti onderschept slim de pass. Levanti probeert naar een medespeler te passen. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Degani is nu in balbezit. Pangalli onderschept slim de pass. Pangalli schiet op doel. Paal!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bencivegna met de inworp. Zeni rent richting de bal. Levanti verovert de bal door een tackle van achteren. Levanti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanchita S.C. 32%, Hamed ACF 68%.
Vanchita S.C. - Hamed ACF 4:0

56e minuut.
Vitali speelt de bal door. Moine rent richting de bal. Zeni is nu in balbezit. Vitali onderschept slim de pass. Vitali geeft de bal voor. Bellando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Hamed ACF 5:0

61e minuut.
Zeni rent richting de bal. Levanti verovert de bal door een tackle van achteren. Levanti passt de bal met de wreef. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rignanese speelt de bal door. Bencivegna speelt de bal door. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Hamed ACF 6:0

76e minuut.
Vitali kopt de bal weg. Klungelig pakt Danelli de bal. Levanti is nu in balbezit. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vitali geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Danelli de bal. Levanti verovert de bal door een tackle van achteren. Levanti geeft een hoge lob. Pangalli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Rignanese kopt de bal weg. Levanti probeert naar een medespeler te passen. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine schiet op doel. Gerola probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanchita S.C. 34%, Hamed ACF 66%.
Vanchita S.C. - Hamed ACF 6:0