Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BolaPolimento Vanchita S.C.
Normal Tactiek 4-3-3
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 37.5
weak Schieten solid
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Bencivegna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Friggeri komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi speelt de bal door. Birigazzi speelt de bal door. Pangalli rent richting de bal. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Minetta trapt de bal weg van het doel. Vitali rent richting de bal. Vitali passt de bal met de wreef. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - Vanchita S.C. 0:1

13e minuut.
Birigazzi met een snelle inworp. Nicolazzi geeft de bal voor. Levanti is nu in balbezit. Levanti draait met de bal, schiet en ... Iennaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - Vanchita S.C. 0:2

17e minuut.
Nicolazzi passt de bal zonder na te denken. Marchegia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli onderschept slim de pass. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. Iennaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Birigazzi geeft de bal voor. Marchegia kopt de bal weg. Levanti rent richting de bal. Levanti draait met de bal, schiet en ... Iennaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Manunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi geeft een hoge lob. Levanti rent richting de bal. Levanti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Milello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiappelli probeert de bal met de borst te controleren. Vitali met een sublieme pass. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - Vanchita S.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 71%, Vanchita S.C. 29%.
BolaPolimento - Vanchita S.C. 0:3

47e minuut.
Ibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibba geeft de bal voor. Birigazzi speelt de bal door. Daar is Nicolazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolazzi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nicolazzi passt de bal in één keer door. Casola heeft problemen om de bal te vangen. Levanti speelt de bal door. Daar is Pangalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - Vanchita S.C. 0:4

67e minuut.
Rignanese is nu in balbezit. Chiappelli onderschept slim de pass. Vitali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiappelli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chiappelli kan niet meer verder spelen. Baragatti komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Manunza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitali probeert naar een medespeler te passen. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - Vanchita S.C. 0:5

68e minuut.
Manunza met een sublieme pass. Sito is nu in balbezit. Pangalli speelt de bal door. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klungelig pakt Levanti de bal. Levanti probeert naar een medespeler te passen. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - Vanchita S.C. 0:6

71e minuut.
Pangalli onderschept slim de pass. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi passt de bal in één keer door. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iennaro trapt de bal weg. Birigazzi kopt de bal weg. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Manunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi speelt de bal door. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - Vanchita S.C. 0:7

79e minuut.
Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi speelt de bal door. Marchegia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli verovert de bal door een tackle van achteren. Pangalli draait met de bal, schiet en ... Iennaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - Vanchita S.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 73%, Vanchita S.C. 27%.
BolaPolimento - Vanchita S.C. 0:8