Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vcv Real Prosecco
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pizzolato kopt de bal weg. Pradelli rent richting de bal. Laferrera speelt de bal door. Cruciano is nu in balbezit. Cruciano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Butteroni onderschept slim de pass. Butteroni speelt de bal door. Klungelig pakt Cruciano de bal. Cruciano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Taranto rent richting de bal. Zoff verovert de bal door een tackle van achteren. Zoff probeert naar een medespeler te passen. Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteroni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Butteroni de bal. Pradelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradelli onderschept slim de pass. Pradelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zoff is nu in balbezit. Zoff geeft een lange en hoge pass. Furegon probeert de bal aan de voet te houden. Cruciano is nu in balbezit. Cruciano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vcv 45%, Real Prosecco 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vcv - Real Prosecco 0:0

51e minuut.
Stampa onderschept slim de pass. Stampa passt de bal met de wreef. Entani rent richting de bal. Entani schiet op doel. Fornero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Real Prosecco 0:1

59e minuut.
Laferrera passt de bal met de wreef. Cruciano heeft problemen om de bal te vangen. Vincenzi rent richting de bal. Butteroni onderschept slim de pass. Butteroni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mochi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stampa met de inworp. Daar is Pradelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pradelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Spitalieri rent richting de bal. Pradelli is nu in balbezit. Spitalieri begaat een overtreding. Pradelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pradelli kan niet meer verder spelen. Brovedan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Laferrera rent richting de bal. Laferrera geeft een hoge lob. Daar is Furegon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruciano onderschept slim de pass. Cruciano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vcv 49%, Real Prosecco 51%.
vcv - Real Prosecco 0:1