Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUVENTUS FC Atletico Spoltore
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Genestreti rent richting de bal. Genestreti draait met de bal, schiet en ... Paesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trapé is nu in balbezit. Trapé schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YUVENTUS FC - Atletico Spoltore 1:0

26e minuut.
Miri rent richting de bal. Tommassini verovert de bal door een tackle van achteren. Tommassini speelt de bal door. Giovannett rent richting de bal. Giovannett draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Genestreti is nu in balbezit. Genestreti passt de bal met de wreef. Gangemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannett verovert de bal door een tackle van achteren. Giovannett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stragapete rent richting de bal. Remondini is nu in balbezit. Stragapete rent richting de bal. Stragapete schiet op doel. Mascino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YUVENTUS FC - Atletico Spoltore 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUVENTUS FC 51%, Atletico Spoltore 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YUVENTUS FC - Atletico Spoltore 1:1

61e minuut.
Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori passt de bal met de wreef. Stragapete rent richting de bal. Remondini rent richting de bal. Remondini draait met de bal, schiet en ... Mascino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUVENTUS FC - Atletico Spoltore 1:2

82e minuut.
Tommassini probeert naar een medespeler te passen. Genestreti is nu in balbezit. Paesi onderschept slim de pass. Soregaroli rent richting de bal. Soregaroli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUVENTUS FC 61%, Atletico Spoltore 39%.
YUVENTUS FC - Atletico Spoltore 1:2