Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Udinese.Calcio Atletico Spoltore
343 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Orrico trapt de bal weg. Klungelig pakt Canzanella de bal. Canzanella passt de bal zonder na te denken. Sorice rent richting de bal. Sorice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Udinese.Calcio - Atletico Spoltore 1:0

10e minuut.
Sorice is nu in balbezit. Helguera is nu in balbezit. Sorice rent richting de bal. Helguera is nu in balbezit. Helguera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Canzanella is nu in balbezit. Canzanella passt de bal zonder na te denken. Gangemi rent richting de bal. Helguera onderschept slim de pass. Helguera schiet op doel. Orrico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Helguera is nu in balbezit. Helguera haalt uit met een fantastische trap. Orrico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Udinese.Calcio - Atletico Spoltore 2:0

17e minuut.
Murru geeft een hoge lob. Sorice kopt de bal weg. Klungelig pakt Paesi de bal. Cadamagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadamagnani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Udinese.Calcio - Atletico Spoltore 3:0

19e minuut.
Inworp. Murru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canzanella is nu in balbezit. Canzanella passt de bal met de wreef. Helguera rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Murru neemt de hoekschop. Helguera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Udinese.Calcio - Atletico Spoltore 4:0

22e minuut.
Helguera passt de bal in één keer door. Murru bereikt de bal nog maar net als eerste. Murru geeft een hoge lob. Daar is Sorice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorice draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Amatori geeft de bal voor. Mentone speelt de bal door. Klungelig pakt Paesi de bal. Helguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Helguera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Illotta geeft de bal voor. Helguera kopt de bal weg. Sorice speelt de bal door. Murru bereikt de bal nog maar net als eerste. Murru geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ferrini speelt de bal door. Stragapete controleert de bal met de borst. Biancardi speelt de bal door. Canevisio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pedrante geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Canzanella passt de bal zonder na te denken. Sorice is nu in balbezit. Klungelig pakt Helguera de bal. Sorice is nu in balbezit. Sorice schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udinese.Calcio 27%, Atletico Spoltore 73%.
Udinese.Calcio - Atletico Spoltore 4:0

49e minuut.
Canevisio verovert de bal door een tackle van achteren. Canevisio geeft een lange en hoge pass. Ilardi heeft problemen om de bal te vangen. Remondini is nu in balbezit. Remondini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sorice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorice haalt uit met een fantastische trap. Ferrini kopt de bal weg. Sorice controleert de bal met de borst. Sorice schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Canzanella speelt de bal door. Sorice is nu in balbezit. Sorice passt de bal in één keer door. Helguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Helguera schiet op doel. Orrico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Mazzara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balchesini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stragapete is nu in balbezit. Stragapete geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gangemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangemi geeft de bal voor. Sorice rent richting de bal. Helguera is nu in balbezit. Helguera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Biancardi geeft de bal voor. Canevisio rent richting de bal. Pedrante verovert de bal door een tackle van achteren. Cadamagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadamagnani passt de bal met de wreef. Orrico bokst de bal weg. Helguera is nu in balbezit. Helguera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udinese.Calcio 31%, Atletico Spoltore 69%.
Udinese.Calcio - Atletico Spoltore 4:0