Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanchita S.C. Real Prosecco
4-3-3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 16.2
solid Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


5e minuut.
Bencivegna geeft een lange en hoge pass. Vincenzi kopt de bal weg. Picciariello heeft problemen om de bal te vangen. Levanti rent richting de bal. Levanti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Birigazzi kopt de bal weg. Levanti speelt de bal door. Vincenzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Birigazzi geeft een lange en hoge pass. Levanti kopt de bal weg. Klungelig pakt Vincenzi de bal. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Vitali met een sublieme pass. Levanti is nu in balbezit. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nannini speelt de bal door. Nicolazzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Pangalli de bal. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli passt de bal zonder na te denken. Levanti rent richting de bal. Levanti haalt uit met een fantastische trap. Vincenzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bencivegna probeert naar een medespeler te passen. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli passt de bal in één keer door. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap. Nannini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nannini speelt de bal door. Levanti kopt de bal weg. Nicolazzi is nu in balbezit. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Morgnoni rent richting de bal. Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi geeft een hoge lob. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel. Nannini bokst de bal weg.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bencivegna neemt de hoekschop. Daar is Taranto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Furegon trapt de bal weg van het doel. Vitali kopt de bal weg. Taranto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rignanese is nu in balbezit. Rignanese geeft de bal voor. Klungelig pakt Nicolazzi de bal. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nannini met een sublieme pass. Rebecchi kan de bal niet met de borst controleren. Rebecchi geeft de bal voor. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Birigazzi kopt de bal weg. Furegon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli onderschept slim de pass. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap. Nannini bokst de bal weg. Levanti rent richting de bal. Levanti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Real Prosecco 1:0

32e minuut.
Taranto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi onderschept slim de pass. Nicolazzi passt de bal in één keer door. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ... Nannini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli rent richting de bal. Furegon rent richting de bal. Pangalli onderschept slim de pass. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Real Prosecco 2:0

37e minuut.
Birigazzi rent richting de bal. Birigazzi passt de bal in één keer door. Tufanisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencivegna onderschept slim de pass. Bencivegna geeft de bal voor. Nannini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Furegon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli onderschept slim de pass. Pangalli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Entani met een sublieme pass. Bonaita is nu in balbezit. Bonaita met een sublieme pass. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bencivegna zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Nicolazzi de bal. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanchita S.C. 21%, Real Prosecco 79%.
Vanchita S.C. - Real Prosecco 2:0

50e minuut.
Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bencivegna met de inworp. Levanti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pangalli passt de bal zonder na te denken. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgnoni rent richting de bal. Nicolazzi onderschept slim de pass. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Birigazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolazzi is nu in balbezit. Morgnoni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morgnoni krijgt een gele kaart. Nicolazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pangalli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nannini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Real Prosecco 3:0

57e minuut.
Morgnoni is nu in balbezit. Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi probeert naar een medespeler te passen. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Real Prosecco 4:0

62e minuut.
Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi is nu in balbezit. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap. Nannini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Vitali met een sublieme pass. Bencivegna met een sublieme pass. Pangalli met een sublieme pass. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Real Prosecco 5:0

74e minuut.
Rebecchi speelt de bal door. Daar is Levanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levanti met een sublieme pass. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitali met een sublieme pass. Birigazzi probeert naar een medespeler te passen. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Vitali passt de bal zonder na te denken. Birigazzi rent richting de bal. Birigazzi geeft een hoge lob. Pangalli rent richting de bal. Pangalli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Birigazzi met de inworp. Nicolazzi speelt de bal door. Pangalli rent richting de bal. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Real Prosecco 6:0

82e minuut.
Pangalli haalt uit met een fantastische trap. Nannini speelt de bal door. Nicolazzi kopt de bal weg. Pangalli rent richting de bal. Pangalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rebecchi kopt de bal weg. Birigazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigazzi passt de bal in één keer door. Pangalli rent richting de bal. Pangalli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vincenzi de bal. Levanti rent richting de bal. Vincenzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Levanti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nicolazzi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Real Prosecco 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanchita S.C. 15%, Real Prosecco 85%.
Vanchita S.C. - Real Prosecco 7:0