Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vcv Hamed ACF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Fant is nu in balbezit. Pirotta verovert de bal door een tackle van achteren. Pirotta passt de bal met de wreef. Tanzer rent richting de bal. Tanzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zeni is nu in balbezit. Fiumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiumi passt de bal met de wreef. Tanzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzer haalt uit met een fantastische trap. Fornero bokst de bal weg.

12e minuut.
Degani geeft een lange en hoge pass. Pirotta rent richting de bal. Pirotta passt de bal met de wreef. Tanzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzer draait met de bal, schiet en ... Fornero bokst de bal weg.

16e minuut.
Zeni passt de bal met de wreef. Fiumi rent richting de bal. Fiumi passt de bal in één keer door. Tanzer heeft problemen om de bal te vangen. Tanzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Codazza de bal. Codazza geeft een hoge lob. Daar is Degani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruciano rent richting de bal. Cruciano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Hamed ACF 1:0

39e minuut.
Zeni verovert de bal door een tackle van achteren. Zeni passt de bal in één keer door. Tanzer rent richting de bal. Tanzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vcv - Hamed ACF 1:1

43e minuut.
Leporati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butteroni is nu in balbezit. Butteroni passt de bal met de wreef. Cruciano rent richting de bal. Cruciano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Hamed ACF 2:1

45e minuut.
Bonci rent richting de bal. Zoff verovert de bal door een tackle van achteren. Zoff met een sublieme pass. Butteroni heeft problemen om de bal te vangen. Butteroni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vcv 54%, Hamed ACF 46%.
vcv - Hamed ACF 2:1

59e minuut.
Mochi onderschept slim de pass. Fiumi is nu in balbezit. Sigaudo rent richting de bal. Fiumi verovert de bal door een tackle van achteren. Fiumi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zeni kopt de bal weg. Tanzer heeft problemen om de bal te vangen. Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzer verovert de bal door een tackle van achteren. Tanzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vcv 60%, Hamed ACF 40%.
vcv - Hamed ACF 2:1