Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JACOPOUDIN YUVENTUS FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Di Prinzio passt de bal in één keer door. Stella bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaffarata rent richting de bal. Stella is nu in balbezit. Stella schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Calderara geeft de bal voor. Consolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolino passt de bal zonder na te denken. Barnabé geeft een lange en hoge pass. Chiaffarata krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Tommassini is nu in balbezit. Tommassini geeft een lange en hoge pass. Giovannett bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannett schiet op doel. Corpo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JACOPOUDIN - YUVENTUS FC 0:1

38e minuut.
Consolino probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Soregaroli met een snelle inworp. Tommassini heeft problemen om de bal te vangen. Tommassini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JACOPOUDIN 61%, YUVENTUS FC 39%.
JACOPOUDIN - YUVENTUS FC 0:1

46e minuut.
Genestreti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giovannett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiaffarata onderschept slim de pass. Stella rent richting de bal. Stella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Soregaroli geeft de bal voor. Gialloreto kopt de bal weg. Calderara heeft problemen om de bal te vangen. Genestreti rent richting de bal. Genestreti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Genestreti passt de bal zonder na te denken. Giovannett is nu in balbezit. Simone onderschept slim de pass. Genestreti rent richting de bal. Genestreti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sanfrancesco probeert naar een medespeler te passen. Barello bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calderara krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Quero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barnabé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stella probeert de bal met de borst te controleren. Stella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chiaffarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero passt de bal zonder na te denken. Chiaffarata is nu in balbezit. Chiaffarata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JACOPOUDIN 61%, YUVENTUS FC 39%.
JACOPOUDIN - YUVENTUS FC 0:1