Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanchita S.C. Atletico Spoltore
4-3-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Paesi is nu in balbezit. Vitali onderschept slim de pass. Vitali passt de bal zonder na te denken. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel. Orrico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orrico speelt de bal door. Vitali kopt de bal weg. Daar is Pangalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Atletico Spoltore 1:0

7e minuut.
Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi passt de bal zonder na te denken. Pangalli rent richting de bal. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. Orrico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitali geeft een lange en hoge pass. Amatori is nu in balbezit. Vitali onderschept slim de pass. Vitali geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Bencivegna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti verovert de bal door een tackle van achteren. Levanti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Paesi heeft problemen om de bal te vangen. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi geeft een lange en hoge pass. Levanti is nu in balbezit. Levanti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Amatori geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bencivegna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pangalli verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi heeft problemen om de bal te vangen. Pangalli is nu in balbezit. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ... Orrico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Illotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Vitali speelt de bal door. Pangalli rent richting de bal. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Orrico trapt de bal weg. Vitali kopt de bal weg. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel. Orrico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Paesi kopt de bal weg. Remondini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vitali. Vitali krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bencivegna verovert de bal door een tackle van achteren. Bencivegna geeft een hoge lob. Ferrini heeft problemen om de bal te vangen. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Atletico Spoltore 2:0

34e minuut.
Dragomir rent richting de bal. Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi met een sublieme pass. Pangalli rent richting de bal. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vitali probeert naar een medespeler te passen. Bencivegna is nu in balbezit. Bencivegna geeft een hoge lob. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanchita S.C. 36%, Atletico Spoltore 64%.
Vanchita S.C. - Atletico Spoltore 2:0

50e minuut.
Klungelig pakt Levanti de bal. Levanti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pangalli de bal. Levanti rent richting de bal. Levanti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Dragomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel. Ferrini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicolazzi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Birigazzi geeft een hoge lob. Daar is Ferrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi schiet op doel. Orrico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - Atletico Spoltore 3:0

59e minuut.
Birigazzi heeft problemen om de bal te vangen. Rebecchi probeert naar een medespeler te passen. Paesi probeert de bal aan de voet te houden. Vitali rent richting de bal. Birigazzi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Basciu is nu in balbezit. Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Vitali speelt de bal door. Balchesini rent richting de bal. Balchesini draait met de bal, schiet en ... Abbondi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti rent richting de bal. Levanti geeft een lange en hoge pass. Pangalli heeft problemen om de bal te vangen. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gangemi trapt de bal weg. Birigazzi kopt de bal weg. Dragomir is nu in balbezit. Nicolazzi onderschept slim de pass. Nicolazzi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Levanti rent richting de bal. Levanti geeft een lange en hoge pass. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanchita S.C. 20%, Atletico Spoltore 80%.
Vanchita S.C. - Atletico Spoltore 3:0