Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Spoltore Vanchita S.C.
Normal Tactiek 4-3-3
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 38.9
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen good


3e minuut.
Orrico trapt de bal weg van het doel. Dragomir kopt de bal weg. Paesi rent richting de bal. Pangalli onderschept slim de pass. Pangalli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Bajocchi heeft problemen om de bal te vangen. Levanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti passt de bal in één keer door. Pangalli rent richting de bal. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Birigazzi met een sublieme pass. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini rent richting de bal. Pangalli onderschept slim de pass. Pangalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Birigazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi onderschept slim de pass. Nicolazzi geeft een hoge lob. Pangalli krijgt zijn hoofd ertegen. Orrico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Levanti speelt de bal door. Paesi is nu in balbezit. Pangalli verovert de bal door een tackle van achteren. Levanti is nu in balbezit. Levanti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Ferrini is nu in balbezit. Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ... Orrico werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nicolazzi controleert de bal met de borst. Dragomir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birigazzi. Dragomir moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dragomir kan niet meer verder spelen. Canevisio komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Birigazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paesi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicolazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pangalli neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gangemi is nu in balbezit. Pangalli verovert de bal door een tackle van achteren. Levanti rent richting de bal. Pangalli rent richting de bal. Pangalli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Spoltore 72%, Vanchita S.C. 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Spoltore - Vanchita S.C. 0:0

46e minuut.
Levanti passt de bal in één keer door. Bencivegna speelt de bal door. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Spoltore - Vanchita S.C. 0:1

61e minuut.
Nicolazzi speelt de bal door. Pangalli rent richting de bal. Ferrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli verovert de bal door een tackle van achteren. Pangalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bajocchi passt de bal met de wreef. Paesi rent richting de bal. Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi geeft een hoge lob. Pangalli maakt een snoekduik en kopt de bal. Orrico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Spoltore - Vanchita S.C. 0:2

75e minuut.
Miri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bencivegna met de inworp. Levanti is nu in balbezit. Levanti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitali geeft de bal voor. Nicolazzi kopt de bal weg. Pangalli rent richting de bal. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. Orrico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Spoltore - Vanchita S.C. 0:3

84e minuut.
Paesi rent richting de bal. Vitali onderschept slim de pass. Vitali passt de bal zonder na te denken. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Inworp. Bencivegna met de inworp. Miri is nu in balbezit. Levanti verovert de bal door een tackle van achteren. Levanti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Spoltore 80%, Vanchita S.C. 20%.
Atletico Spoltore - Vanchita S.C. 0:3