Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Spoltore Hamed ACF
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Amatori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amatori probeert naar een medespeler te passen. Bonci geeft een hoge lob. Tanzer rent richting de bal. Tanzer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ferrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Paesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiumi passt de bal in één keer door. Tanzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tanzer verovert de bal door een tackle van achteren. Tanzer passt de bal in één keer door. Bonci probeert naar een medespeler te passen. Cascio is nu in balbezit. Cascio geeft een hoge lob. Orrico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Spoltore - Hamed ACF 0:1

36e minuut.
Tanzer heeft problemen om de bal te vangen. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzer begaat een overtreding. Tanzer krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Fiumi rent richting de bal. Fiumi passt de bal met de wreef. Tanzer is nu in balbezit. Tanzer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ferrini de bal onder controle te krijgen. Orrico bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Spoltore - Hamed ACF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Spoltore 61%, Hamed ACF 39%.
Atletico Spoltore - Hamed ACF 0:2

49e minuut.
Cascio heeft problemen om de bal te vangen. Amatori probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mo de bal. Stragapete bereikt de bal nog maar net als eerste. Stragapete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dragomir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Illotta de bal. Zeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeni krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Stragapete passt de bal met de wreef. Gerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerola speelt de bal door. Cascio is nu in balbezit. Cascio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Daar is Fiumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeni rent richting de bal. Zeni passt de bal in één keer door. Tanzer is nu in balbezit. Tanzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Spoltore 52%, Hamed ACF 48%.
Atletico Spoltore - Hamed ACF 0:2