Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUVENTUS FC Vanchita S.C.
Normal Tactiek 4-3-3
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 38.1
slecht Schieten solide
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bencivegna geeft een hoge lob. Broda kopt de bal weg. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUVENTUS FC - Vanchita S.C. 0:1

4e minuut.
Soregaroli is nu in balbezit. Nicolazzi onderschept slim de pass. Nicolazzi passt de bal met de wreef. Pangalli rent richting de bal. Pangalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bimba met een snelle inworp. Soregaroli rent richting de bal. Birigazzi speelt de bal door. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Barello is nu in balbezit. Levanti is nu in balbezit. Levanti passt de bal zonder na te denken. Pangalli rent richting de bal. Pangalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Levanti onderschept slim de pass. Levanti speelt de bal door. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel. Quero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Soregaroli de bal. Vitali rent richting de bal. Vitali passt de bal met de wreef. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Broda rent richting de bal. Pangalli verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Quero de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pangalli controleert de bal met de borst. Levanti rent richting de bal. Pangalli is nu in balbezit. Levanti rent richting de bal. Levanti haalt uit met een fantastische trap. Mascino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
YUVENTUS FC - Vanchita S.C. 0:2

25e minuut.
Barello heeft problemen om de bal te vangen. Pangalli rent richting de bal. Levanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pangalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUVENTUS FC - Vanchita S.C. 0:3

31e minuut.
Bencivegna geeft een lange en hoge pass. Broda controleert de bal met de borst. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel. Broda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bimba geeft een hoge lob. Rebecchi rent richting de bal. Rebecchi geeft een hoge lob. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ... Mascino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUVENTUS FC - Vanchita S.C. 0:4

33e minuut.
Giovannett probeert naar een medespeler te passen. Genestreti heeft problemen om de bal te vangen. Pangalli verovert de bal door een tackle van achteren. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bimba speelt de bal door. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli passt de bal in één keer door. Levanti is nu in balbezit. Levanti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Broda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quero de bal onder controle te krijgen. Mascino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUVENTUS FC - Vanchita S.C. 0:5

40e minuut.
Barello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitali rent richting de bal. Vitali passt de bal met de wreef. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Levanti geeft een hoge lob. Mascino met een sublieme pass. Vitali kopt de bal weg. Daar is Pangalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nicolazzi met een sublieme pass. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli passt de bal met de wreef. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUVENTUS FC 77%, Vanchita S.C. 23%.
YUVENTUS FC - Vanchita S.C. 0:5

54e minuut.
Barello rent richting de bal. Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Vitali met een sublieme pass. Pangalli rent richting de bal. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pangalli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicolazzi rent richting de bal. Barello rent richting de bal. Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi speelt de bal door. Barello heeft problemen om de bal te vangen. Levanti is nu in balbezit. Levanti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mascino trapt de bal weg. Birigazzi kopt de bal weg. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bagnai speelt de bal door. Levanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti passt de bal met de wreef. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Daar is Broda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli passt de bal zonder na te denken. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUVENTUS FC - Vanchita S.C. 0:6

86e minuut.
Levanti onderschept slim de pass. Levanti met een sublieme pass. Quero rent richting de bal. Pangalli onderschept slim de pass. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Saccomanni speelt de bal door. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli onderschept slim de pass. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUVENTUS FC - Vanchita S.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUVENTUS FC 81%, Vanchita S.C. 19%.
YUVENTUS FC - Vanchita S.C. 0:7