Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanchita S.C. YUVENTUS FC
4-3-3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 14.5
solide Schieten slecht
zwak Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Broda kopt de bal weg. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi passt de bal zonder na te denken. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Birigazzi is nu in balbezit. Birigazzi geeft de bal voor. Saccomanni kopt de bal weg. Birigazzi geeft een lange en hoge pass. Pangalli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - YUVENTUS FC 1:0

11e minuut.
Pangalli rent richting de bal. Pangalli passt de bal met de wreef. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap. Mascino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - YUVENTUS FC 2:0

23e minuut.
Broda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bencivegna met een snelle inworp. Levanti rent richting de bal. Levanti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Soregaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Vitali speelt de bal door. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - YUVENTUS FC 3:0

31e minuut.
Rignanese probeert naar een medespeler te passen. Bencivegna met een sublieme pass. Tommassini met een sublieme pass. Giovannett rent richting de bal. Giovannett draait met de bal, schiet en ... Abbondi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Vitali met een sublieme pass. Birigazzi speelt de bal door. Pangalli rent richting de bal. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Broda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - YUVENTUS FC 4:0

37e minuut.
Bimba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rebecchi met een snelle inworp. Birigazzi rent richting de bal. Birigazzi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Vitali met een sublieme pass. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti draait met de bal, schiet en ... Broda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Barello is nu in balbezit. Vitali onderschept slim de pass. Vitali met een sublieme pass. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanchita S.C. 32%, YUVENTUS FC 68%.
Vanchita S.C. - YUVENTUS FC 4:0

47e minuut.
Pangalli haalt uit met een fantastische trap. Daar is Soregaroli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitali met een sublieme pass. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Vitali rent richting de bal. Vitali speelt de bal door. Saccomanni is nu in balbezit. Pangalli onderschept slim de pass. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nicolazzi passt de bal met de wreef. Birigazzi rent richting de bal. Birigazzi geeft de bal voor. Levanti maakt een snoekduik en kopt de bal. Mascino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - YUVENTUS FC 5:0

58e minuut.
Bimba probeert naar een medespeler te passen. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi passt de bal zonder na te denken. Birigazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigazzi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - YUVENTUS FC 6:0

72e minuut.
Saccomanni heeft problemen om de bal te vangen. Bencivegna geeft een lange en hoge pass. Pangalli rent richting de bal. Pangalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - YUVENTUS FC 7:0

75e minuut.
Mascino trapt de bal weg. Rignanese kopt de bal weg. Saccomanni is nu in balbezit. Levanti verovert de bal door een tackle van achteren. Levanti probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal. Mascino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Doeltrap. Mascino trapt de bal weg van het doel. Vitali kopt de bal weg. Pangalli kan de bal niet met de borst controleren. Pangalli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanchita S.C. 8%, YUVENTUS FC 92%.
Vanchita S.C. - YUVENTUS FC 7:0