Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamed ACF Real Prosecco
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Delfino met een snelle inworp. Fiumi is nu in balbezit. Fiumi passt de bal zonder na te denken. Tanzer rent richting de bal. Tanzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeni geeft de bal voor. Tanzer rent richting de bal. Tanzer draait met de bal, schiet en ... Nannini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamed ACF - Real Prosecco 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamed ACF 40%, Real Prosecco 60%.
Hamed ACF - Real Prosecco 1:0

47e minuut.
Bonci onderschept slim de pass. Bonci geeft de bal voor. Pirotta kopt de bal weg. Tanzer rent richting de bal. Tanzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Taranto probeert naar een medespeler te passen. Picciariello is nu in balbezit. Tanzer maakt een afschuwelijke overtreding. Tanzer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Zeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Entani verovert de bal door een tackle van achteren. Pradelli is nu in balbezit. Entani is nu in balbezit. Entani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cascio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascio geeft een hoge lob. Zeni kopt de bal weg. Pirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamed ACF 50%, Real Prosecco 50%.
Hamed ACF - Real Prosecco 1:0