Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanchita S.C. vcv
4-3-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten weak
weak Passen poor
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Vitali onderschept slim de pass. Vitali passt de bal zonder na te denken. Birigazzi probeert naar een medespeler te passen. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Laferrera met een sublieme pass. Levanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pangalli de bal. Pangalli draait met de bal, schiet en ... Fornero bokst de bal weg.

24e minuut.
Rignanese bereikt de bal nog maar net als eerste. Rignanese met een sublieme pass. Bencivegna speelt de bal door. Pangalli rent richting de bal. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Spitalieri is nu in balbezit. Levanti onderschept slim de pass. Levanti passt de bal in één keer door. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - vcv 1:0

32e minuut.
Fornero met een harde bal richting middenveld. Birigazzi kopt de bal weg. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli draait met de bal, schiet en ... Fornero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - vcv 2:0

37e minuut.
Bencivegna verovert de bal door een tackle van achteren. Bencivegna geeft een hoge lob. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mochi de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bencivegna zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Pangalli de bal. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Fornero trapt de bal weg. Vitali speelt de bal door. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel. Fornero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanchita S.C. 27%, vcv 73%.
Vanchita S.C. - vcv 2:0

47e minuut.
Bencivegna verovert de bal door een tackle van achteren. Bencivegna probeert naar een medespeler te passen. Nicolazzi heeft problemen om de bal te vangen. Pangalli rent richting de bal. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Nicolazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolazzi schiet op doel. Fornero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - vcv 3:0

49e minuut.
Bencivegna rent richting de bal. Bencivegna probeert naar een medespeler te passen. Levanti met een sublieme pass. Pangalli rent richting de bal. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - vcv 4:0

58e minuut.
Bagnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnai passt de bal zonder na te denken. Spitalieri rent richting de bal. Bencivegna verovert de bal door een tackle van achteren. Bencivegna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Birigazzi geeft een hoge lob. Levanti kopt de bal weg. Laferrera heeft problemen om de bal te vangen. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - vcv 5:0

62e minuut.
Bencivegna met een sublieme pass. Spitalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitalieri met een sublieme pass. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - vcv 6:0

64e minuut.
Laferrera speelt de bal door. Vitali met een sublieme pass. Sigaudo is nu in balbezit. Nicolazzi onderschept slim de pass. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - vcv 7:0

71e minuut.
Birigazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigazzi geeft een hoge lob. Levanti kopt de bal weg. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - vcv 8:0

78e minuut.
Nicolazzi passt de bal zonder na te denken. Fornero speelt de bal door. Vitali geeft een hoge lob. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - vcv 9:0

84e minuut.
Spitalieri passt de bal met de wreef. Rignanese heeft problemen om de bal te vangen. Rignanese met een sublieme pass. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanchita S.C. - vcv 10:0

86e minuut.
Birigazzi heeft problemen om de bal te vangen. Birigazzi met een sublieme pass. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap. Sigaudo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vitali rent richting de bal. Vitali passt de bal met de wreef. Nicolazzi rent richting de bal. Nicolazzi passt de bal met de wreef. Birigazzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanchita S.C. 21%, vcv 79%.
Vanchita S.C. - vcv 10:0