Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vcv Vanchita S.C.
Normal Tactiek 4-3-3
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 38.5
zwak Schieten solide
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Sigaudo de bal onder controle te krijgen. Inworp. Birigazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Vitali kopt de bal weg. Daar is Pangalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigaudo rent richting de bal. Pangalli onderschept slim de pass. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Vanchita S.C. 0:1

5e minuut.
Levanti passt de bal zonder na te denken. Pangalli rent richting de bal. Pangalli passt de bal met de wreef. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Birigazzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Codazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolazzi begaat een overtreding. Nicolazzi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Fornero speelt de bal door. Vitali heeft problemen om de bal te vangen. Vitali probeert naar een medespeler te passen. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli draait met de bal, schiet en ... Fornero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bencivegna is nu in balbezit. Bencivegna passt de bal met de wreef. Daar is Spitalieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fornero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pangalli rent richting de bal. Pangalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Vanchita S.C. 0:2

26e minuut.
Nicolazzi met een sublieme pass. Levanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti draait met de bal, schiet en ... Mochi probeert de bal aan de voet te houden. Fornero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Vanchita S.C. 0:3

27e minuut.
Cruciano passt de bal in één keer door. Laferrera rent richting de bal. Pangalli onderschept slim de pass. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Bencivegna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencivegna speelt de bal door. Levanti geeft de bal voor. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ... Fornero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Vanchita S.C. 0:4

35e minuut.
Rignanese is nu in balbezit. Butteroni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rignanese raakt geblesseerd tijdens het duel. Rignanese zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sigaudo heeft problemen om de bal te vangen. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi passt de bal met de wreef. Pangalli rent richting de bal. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. Fornero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Levanti rent richting de bal. Levanti schiet op doel. Fornero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Vanchita S.C. 0:5

42e minuut.
Levanti is nu in balbezit. Levanti geeft de bal voor. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fornero trapt de bal weg van het doel. Birigazzi kan de bal niet met de borst controleren. Birigazzi passt de bal zonder na te denken. Pangalli rent richting de bal. Pangalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Spitalieri rent richting de bal. Pangalli onderschept slim de pass. Mochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangalli verovert de bal door een tackle van achteren. Pangalli haalt uit met een fantastische trap. Fornero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Vanchita S.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vcv 74%, Vanchita S.C. 26%.
vcv - Vanchita S.C. 0:6

46e minuut.
Daar is Rignanese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rignanese geeft een lange en hoge pass. Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi passt de bal met de wreef. Sigaudo onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Vanchita S.C. 0:7

48e minuut.
Spitalieri geeft een hoge lob. Inworp. Bencivegna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levanti rent richting de bal. Levanti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Spitalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanti verovert de bal door een tackle van achteren. Levanti met een sublieme pass. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sigaudo is nu in balbezit. Sigaudo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birigazzi met de inworp. Nicolazzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vitali rent richting de bal. Vitali passt de bal zonder na te denken. Laferrera speelt de bal door. Cruciano rent richting de bal. Cruciano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Levanti verovert de bal door een tackle van achteren. Levanti passt de bal zonder na te denken. Bencivegna met een sublieme pass. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Vanchita S.C. 0:8

68e minuut.
Cruciano is nu in balbezit. Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolazzi passt de bal in één keer door. Pangalli rent richting de bal. Pangalli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Butteroni draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Abbondi met een harde bal richting middenveld. Nicolazzi heeft problemen om de bal te vangen. Nicolazzi geeft een hoge lob. Fornero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Spitalieri is nu in balbezit. Rignanese verovert de bal door een tackle van achteren. Rignanese passt de bal met de wreef. Bencivegna is nu in balbezit. Bencivegna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bencivegna geeft een hoge lob. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi passt de bal zonder na te denken. Levanti rent richting de bal. Levanti schiet op doel. Fornero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Vanchita S.C. 0:9

88e minuut.
Laferrera rent richting de bal. Pangalli onderschept slim de pass. Pangalli probeert naar een medespeler te passen. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Birigazzi rent richting de bal. Birigazzi probeert naar een medespeler te passen. Levanti is nu in balbezit. Levanti geeft een hoge lob. Pangalli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
vcv - Vanchita S.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vcv 71%, Vanchita S.C. 29%.
vcv - Vanchita S.C. 0:10