Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Lodigiani FC Zanarkand Abes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Klungelig pakt Montecchia de bal. Ardemani rent richting de bal. Ardemani speelt de bal door. Daar is Bolzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolzan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Banello rent richting de bal. Banello speelt de bal door. Bessi rent richting de bal. Trucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Trucchi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Lodigiani - FC Zanarkand Abes 1:0

31e minuut.
Bessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Percivalle onderschept slim de pass. Percivalle geeft een lange en hoge pass. Trucchi is nu in balbezit. Trucchi draait met de bal, schiet en ... Marcello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Demontis met een sublieme pass. Iuliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannantuono onderschept slim de pass. Buttà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttà schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Allegro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciafrè met de inworp. Polloni heeft problemen om de bal te vangen. Polloni geeft een hoge lob. Marcello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Lodigiani 43%, FC Zanarkand Abes 57%.
A.C. Lodigiani - FC Zanarkand Abes 1:0

71e minuut.
Cecato trapt de bal weg. Percivalle speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bolzan de bal onder controle te krijgen. Trucchi is nu in balbezit. Trucchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Montecchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolzan passt de bal zonder na te denken. Banello rent richting de bal. Banello geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Marcello niet meer kan verder spelen. Caldoro komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Polloni heeft problemen om de bal te vangen. Polloni geeft een hoge lob. Montecchia heeft problemen om de bal te vangen. Bolzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolzan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Lodigiani 42%, FC Zanarkand Abes 58%.
A.C. Lodigiani - FC Zanarkand Abes 1:0