Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Spastic Guys SIMON TEAM
PsychoCraziest Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Pili de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haave zal de hoekschop nemen. Panichelli krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Dindalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pili trapt de bal weg van het doel. Anastasov kopt de bal weg. Ladner rent richting de bal. Ladner draait met de bal, schiet en ... Gaggiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 1:0

8e minuut.
Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli passt de bal met de wreef. Carissimo speelt de bal door. Ladner is nu in balbezit. Ladner draait met de bal, schiet en ... Gaggiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Haave heeft problemen om de bal te vangen. Haave met een sublieme pass. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 2:0

13e minuut.
Haave rent richting de bal. Haave passt de bal met de wreef. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli rent richting de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Inworp. Haave met een snelle inworp. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pierorazio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Panichelli speelt de bal door. Klungelig pakt Carissimo de bal. Dindalini is nu in balbezit. Carissimo onderschept slim de pass. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 3:0

19e minuut.
Vatinno onderschept slim de pass. Vatinno probeert naar een medespeler te passen. Biagetti heeft problemen om de bal te vangen. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo draait met de bal, schiet en ... Gaggiani bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Pierorazio kan de bal niet met de borst controleren. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo passt de bal in één keer door. Panichelli rent richting de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 4:0

25e minuut.
Cepeda onderschept slim de pass. Cepeda passt de bal in één keer door. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Haave speelt de bal door. Pili heeft problemen om de bal te vangen. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Amelio is nu in balbezit. Amelio passt de bal met de wreef. Daar is Pierorazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 5:0

37e minuut.
Haave rent richting de bal. Haave passt de bal zonder na te denken. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pili de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov geeft de bal voor. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo schiet op doel. Gaggiani bokst de bal weg. Ladner is nu in balbezit. Ladner draait met de bal, schiet en ... Gaggiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dindalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spastic Guys 15%, SIMON TEAM 85%.
The Spastic Guys - SIMON TEAM 5:0

46e minuut.
Pierini met een sublieme pass. Haave rent richting de bal. Haave probeert naar een medespeler te passen. Panichelli heeft problemen om de bal te vangen. Panichelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaggiani speelt de bal door. Preto kopt de bal weg. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 6:0

54e minuut.
Ladner passt de bal in één keer door. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo passt de bal met de wreef. Panichelli rent richting de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 7:0

59e minuut.
Panichelli rent richting de bal. Panichelli met een sublieme pass. Amelio is nu in balbezit. Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 8:0

64e minuut.
Dindalini met een harde bal richting middenveld. Anastasov speelt de bal door. Vatinno heeft problemen om de bal te vangen. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 9:0

66e minuut.
Veranoli geeft de bal voor. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov geeft een lange en hoge pass. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Haave onderschept slim de pass. Haave geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Panichelli de bal onder controle te krijgen. Ladner is nu in balbezit. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 10:0

71e minuut.
Ladner passt de bal in één keer door. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli passt de bal zonder na te denken. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 11:0

80e minuut.
Dindalini trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pelliccia de bal. Ladner is nu in balbezit. Ladner haalt uit met een fantastische trap. Gaggiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - SIMON TEAM 12:0

82e minuut.
Haave is nu in balbezit. Haave speelt de bal door. Daar is Panichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Amelio geeft een hoge lob. Fàbregas kopt de bal weg. Klungelig pakt Pierorazio de bal. Carissimo rent richting de bal. Carissimo draait met de bal, schiet en ... Gaggiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spastic Guys 19%, SIMON TEAM 81%.
The Spastic Guys - SIMON TEAM 12:0