Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benevento eSport carpi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Klungelig pakt Batani de bal. Tajocchi is nu in balbezit. Tajocchi geeft een lange en hoge pass. Michelli rent richting de bal. Michelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rallo haalt uit met een fantastische trap. Sferra kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ardemani de bal onder controle te krijgen. Rallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rallo schiet op doel. Pesante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ardemani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Patirani komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Bonfante bereikt de bal nog maar net als eerste. Masier verovert de bal door een tackle van achteren. Masier met een sublieme pass. Michelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benevento eSport 41%, carpi 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benevento eSport - carpi 0:0

53e minuut.
Masier met de inworp. Patirani rent richting de bal. Patirani probeert naar een medespeler te passen. Michelli is nu in balbezit. Michelli draait met de bal, schiet en ... Pesante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Batani kopt de bal weg. Sferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sferra passt de bal zonder na te denken. Daar is Michelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - carpi 1:0

79e minuut.
Frappampina rent richting de bal. Ubbiali begaat een overtreding. Frappampina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frappampina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Comberiati rent richting de bal. Comberiati draait met de bal, schiet en ... Del Frate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benevento eSport 45%, carpi 55%.
Benevento eSport - carpi 1:0