Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rino Gaetano F.C. AC Prato
4aa Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
5 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Pettinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettinati passt de bal zonder na te denken. Garbarino rent richting de bal. Garbarino draait met de bal, schiet en ... Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonforti met een harde bal richting middenveld. Lamillo rent richting de bal. Lamillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sanzogno verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaro rent richting de bal. Barbaro speelt de bal door. Simoni rent richting de bal. Simoni met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Lamillo met de inworp. Laiolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laiolo schiet op doel. Bonforti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 0:1

14e minuut.
Raia is nu in balbezit. Raia speelt de bal door. Laiolo rent richting de bal. Laiolo schiet op doel. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 0:2

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garbarino neemt de hoekschop. Laiolo is nu in balbezit. Laiolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lamillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garbarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbarino passt de bal zonder na te denken. Laiolo rent richting de bal. Laiolo draait met de bal, schiet en ... Bonforti bokst de bal weg. Laiolo rent richting de bal. Laiolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lamillo rent richting de bal. Fellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lamillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 1:2

32e minuut.
Simoni met een snelle inworp. Raia is nu in balbezit. Raia passt de bal zonder na te denken. Laiolo is nu in balbezit. Laiolo haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raia bereikt de bal nog maar net als eerste. Raia haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Barbaro kopt de bal weg. Raia bereikt de bal nog maar net als eerste. Raia passt de bal in één keer door. Laiolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laiolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 1:3

39e minuut.
Simoni passt de bal zonder na te denken. Barbaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaro passt de bal in één keer door. Garbarino is nu in balbezit. Garbarino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 1:4

41e minuut.
Laiolo verovert de bal door een tackle van achteren. Laiolo geeft een lange en hoge pass. Barbaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Raia is nu in balbezit. Raia haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 1:5

43e minuut.
Raia is nu in balbezit. Raia passt de bal met de wreef. Laiolo rent richting de bal. Laiolo schiet op doel. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rino Gaetano F.C. 78%, AC Prato 22%.
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 1:6

47e minuut.
Strambini geeft een hoge lob. Gargano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargano passt de bal met de wreef. Garbarino rent richting de bal. Garbarino haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Simoni passt de bal met de wreef. Raia is nu in balbezit. Raia passt de bal in één keer door. Laiolo heeft problemen om de bal te vangen. Laiolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bonforti met een harde bal richting middenveld. Fellini kopt de bal weg. Raia rent richting de bal. Laiolo is nu in balbezit. Laiolo draait met de bal, schiet en ... Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Sanzogno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raia. Sanzogno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanzogno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lamillo rent richting de bal. Lamillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 2:6

62e minuut.
Strambini geeft de bal voor. Fedele met een sublieme pass. Garbarino is nu in balbezit. Garbarino haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Laiolo rent richting de bal. Laiolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Barbaro is nu in balbezit. Barbaro probeert naar een medespeler te passen. Raia is nu in balbezit. Raia schiet op doel. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 2:7

66e minuut.
Giuliano geeft een hoge lob. Inworp. Simoni met een snelle inworp. Raia is nu in balbezit. Raia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellini passt de bal zonder na te denken. Laiolo is nu in balbezit. Laiolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 2:8

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simoni met een snelle inworp. Raia probeert naar een medespeler te passen. Laiolo rent richting de bal. Laiolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rino Gaetano F.C. 87%, AC Prato 13%.
Rino Gaetano F.C. - AC Prato 2:9