Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carpi The Spastic Guys
Normal Tactiek PsychoCraziest
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Haave met een sublieme pass. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli passt de bal in één keer door. Ladner is nu in balbezit. Ladner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Mugherli kopt de bal weg. Cepeda rent richting de bal. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Soave rent richting de bal. Soave met een sublieme pass. Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Ladner rent richting de bal. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - The Spastic Guys 0:1

9e minuut.
Comberiati met een sublieme pass. Broili heeft problemen om de bal te vangen. Panichelli rent richting de bal. Carissimo is nu in balbezit. Klungelig pakt Carissimo de bal. Paal! Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - The Spastic Guys 0:2

17e minuut.
Preto probeert naar een medespeler te passen. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov passt de bal met de wreef. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Preto probeert naar een medespeler te passen. Ladner is nu in balbezit. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner onderschept slim de pass. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel. Pesante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - The Spastic Guys 0:3

28e minuut.
Preto passt de bal met de wreef. Panichelli rent richting de bal. Panichelli passt de bal met de wreef. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel. Pesante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Pesante met een sublieme pass. Preto kopt de bal weg. Soave bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo onderschept slim de pass. Carissimo haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pesante probeert naar een medespeler te passen. Preto kopt de bal weg. Frappampina heeft problemen om de bal te vangen. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - The Spastic Guys 0:4

31e minuut.
Ladner probeert naar een medespeler te passen. Haave bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave probeert naar een medespeler te passen. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - The Spastic Guys 0:5

34e minuut.
Frappampina is nu in balbezit. Haave verovert de bal door een tackle van achteren. Haave passt de bal met de wreef. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Haave is nu in balbezit. Haave passt de bal zonder na te denken. Carissimo rent richting de bal. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Anastasov met een sublieme pass. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo probeert naar een medespeler te passen. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Soave bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo geeft de bal voor. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carpi 79%, The Spastic Guys 21%.
carpi - The Spastic Guys 0:5

46e minuut.
Haave kopt de bal weg. Ladner probeert de bal met de borst te controleren. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner is nu in balbezit. Ladner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov passt de bal zonder na te denken. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo passt de bal in één keer door. Ladner is nu in balbezit. Ladner haalt uit met een fantastische trap. Pesante probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Pesante trapt de bal weg van het doel. Haave kopt de bal weg. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Anastasov kopt de bal weg. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo passt de bal in één keer door. Panichelli rent richting de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Haave is nu in balbezit. Haave probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ladner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladner draait met de bal, schiet en ... Pesante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - The Spastic Guys 0:6

60e minuut.
Panichelli passt de bal in één keer door. Daar is Carissimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carissimo passt de bal zonder na te denken. Ladner is nu in balbezit. Ladner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Panichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - The Spastic Guys 0:7

61e minuut.
Comberiati met een sublieme pass. Broili rent richting de bal. Broili speelt de bal door. Ladner rent richting de bal. Ladner schiet op doel. Pesante bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - The Spastic Guys 0:8

64e minuut.
Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov geeft een hoge lob. Panichelli speelt de bal door. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Cucca de bal onder controle te krijgen. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov geeft een hoge lob. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Carissimo probeert de bal aan de voet te houden. Ladner is nu in balbezit. Daar is Ladner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladner schiet op doel. Na een snelle pass probeert Didiatio de bal onder controle te krijgen. Pesante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - The Spastic Guys 0:9

68e minuut.
Comberiati is nu in balbezit. Comberiati met een sublieme pass. Panichelli rent richting de bal. Klungelig pakt Panichelli de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Pesante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Preto speelt de bal door. Ladner rent richting de bal. Ladner passt de bal met de wreef. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Soave rent richting de bal. Ladner onderschept slim de pass. Ladner probeert naar een medespeler te passen. Panichelli rent richting de bal. Panichelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Anastasov met de inworp. Ladner rent richting de bal. Ladner passt de bal met de wreef. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pesante trapt de bal weg. Preto kopt de bal weg. Ladner heeft problemen om de bal te vangen. Ladner haalt uit met een fantastische trap. Pesante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - The Spastic Guys 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carpi 84%, The Spastic Guys 16%.
carpi - The Spastic Guys 0:10