Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ternana Calcio Energie 05 Tottbus
4231 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Salvini met een sublieme pass. Boscariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariolo probeert naar een medespeler te passen. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - Energie 05 Tottbus 1:0

6e minuut.
Asaro probeert naar een medespeler te passen. Boscariolo is nu in balbezit. Boscariolo passt de bal met de wreef. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Antonini rent richting de bal. Deangelis is nu in balbezit. Deangelis geeft de bal voor. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Iodice bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio onderschept slim de pass. Fazzio passt de bal zonder na te denken. Boscariolo rent richting de bal. Boscariolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Antonini heeft problemen om de bal te vangen. Boscariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariolo met een sublieme pass. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio haalt uit met een fantastische trap. Nazario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Nazario met een harde bal richting middenveld. Bonasera kopt de bal weg. Boscariolo is nu in balbezit. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio draait met de bal, schiet en ... Nazario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Asaro neemt de hoekschop. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio haalt uit met een fantastische trap. Nazario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - Energie 05 Tottbus 2:0

38e minuut.
Zibordi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deangelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Boscariolo passt de bal zonder na te denken. Salvini is nu in balbezit. Salvini probeert naar een medespeler te passen. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana Calcio 42%, Energie 05 Tottbus 58%.
Ternana Calcio - Energie 05 Tottbus 2:0

47e minuut.
Iodice bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaro onderschept slim de pass. Asaro probeert naar een medespeler te passen. Fazzio rent richting de bal. Fazzio haalt uit met een fantastische trap. Nazario bokst de bal weg.

63e minuut.
Trenti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lesina is nu in balbezit. Lesina speelt de bal door. Ermini is nu in balbezit. Ermini passt de bal met de wreef. Perugina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Fazzio is nu in balbezit. Busco is nu in balbezit. Fazzio onderschept slim de pass. Fazzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - Energie 05 Tottbus 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana Calcio 40%, Energie 05 Tottbus 60%.
Ternana Calcio - Energie 05 Tottbus 3:0