Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energie 05 Tottbus Ternana Calcio
Normal Tactiek 4231
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 24.5
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Zibordi speelt de bal door. Bonasera is nu in balbezit. Bonasera passt de bal met de wreef. Fazzio rent richting de bal. Fazzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Ternana Calcio 0:1

21e minuut.
Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini begaat een overtreding. Venturini krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pavesi met de inworp. Boscariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariolo passt de bal met de wreef. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bonasera probeert naar een medespeler te passen. Boscariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariolo passt de bal zonder na te denken. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Ermini rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Asaro zal de hoekschop nemen. Boscariolo heeft problemen om de bal te vangen. Boscariolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trenti kopt de bal weg. Boscariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariolo probeert naar een medespeler te passen. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tonioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonioli met een sublieme pass. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energie 05 Tottbus 65%, Ternana Calcio 35%.
Energie 05 Tottbus - Ternana Calcio 0:1

46e minuut.
Baldin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pavesi de bal. Pavesi speelt de bal door. Fazzio rent richting de bal. Fazzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Ternana Calcio 0:2

50e minuut.
Bonasera verovert de bal door een tackle van achteren. Bonasera probeert naar een medespeler te passen. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Ternana Calcio 0:3

53e minuut.
Bonasera onderschept slim de pass. Bonasera speelt de bal door. Zibordi rent richting de bal. Fazzio verovert de bal door een tackle van achteren. Fazzio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Ternana Calcio 0:4

67e minuut.
Salvini passt de bal zonder na te denken. Fazzio rent richting de bal. Fazzio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zibordi de bal onder controle te krijgen. Nazario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Ternana Calcio 0:5

73e minuut.
Tonioli geeft een lange en hoge pass. Iodice bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio rent richting de bal. Fazzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energie 05 Tottbus 72%, Ternana Calcio 28%.
Energie 05 Tottbus - Ternana Calcio 0:5