Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rino Gaetano F.C. Terror Team
4aa Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gironda onderschept slim de pass. Cortenova bereikt de bal nog maar net als eerste. Gironda rent richting de bal. Gironda haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gironda rent richting de bal. Gironda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - Terror Team 0:1

6e minuut.
Cortenova probeert naar een medespeler te passen. Cifariello is nu in balbezit. Cortenova rent richting de bal. Cortenova haalt uit met een fantastische trap. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - Terror Team 0:2

7e minuut.
Pazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Mita is nu in balbezit. De Mita speelt de bal door. Gironda is nu in balbezit. Gironda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - Terror Team 0:3

11e minuut.
Pazzi rent richting de bal. Pazzi met een sublieme pass. Gironda rent richting de bal. Gironda draait met de bal, schiet en ... Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - Terror Team 0:4

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamillo met de inworp. Nicheli met een sublieme pass. Gironda heeft problemen om de bal te vangen. Gironda schiet op doel. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gironda speelt de bal door. Pazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzi passt de bal in één keer door. Cortenova heeft problemen om de bal te vangen. Cortenova schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nicheli met een snelle inworp. Cortenova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortenova probeert naar een medespeler te passen. Gironda rent richting de bal. Gironda haalt uit met een fantastische trap. Bonforti bokst de bal weg. Gironda is nu in balbezit. Gironda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - Terror Team 0:5

24e minuut.
Crispini onderschept slim de pass. Crispini speelt de bal door. Cortenova rent richting de bal. Cortenova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - Terror Team 0:6

34e minuut.
Pazzi is nu in balbezit. Pazzi met een sublieme pass. Gironda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gironda haalt uit met een fantastische trap. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - Terror Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rino Gaetano F.C. 89%, Terror Team 11%.
Rino Gaetano F.C. - Terror Team 0:7

49e minuut.
Lamillo is nu in balbezit. Crispini onderschept slim de pass. Crispini speelt de bal door. Gironda rent richting de bal. Gironda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - Terror Team 0:8

56e minuut.
Gironda is nu in balbezit. Cortenova bereikt de bal nog maar net als eerste. Gironda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortenova is nu in balbezit. Cortenova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Crispini speelt de bal door. Della Giovampaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Giovampaola speelt de bal door. Gironda is nu in balbezit. Gironda draait met de bal, schiet en ... Bonforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gironda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gironda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - Terror Team 0:9

84e minuut.
Grieco onderschept slim de pass. Grieco geeft een hoge lob. Rivella is nu in balbezit. Rivella passt de bal met de wreef. Gironda bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Gironda de bal. Bonforti met een sublieme pass. De Mita kopt de bal weg. Gironda rent richting de bal. Gironda haalt uit met een fantastische trap. Bonforti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rino Gaetano F.C. 71%, Terror Team 29%.
Rino Gaetano F.C. - Terror Team 0:9