Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ternana Calcio Terror Team
4231 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
7 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Bonasera speelt de bal door. Asaro rent richting de bal. Asaro speelt de bal door. Fazzio rent richting de bal. Fazzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Cortenova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvini is nu in balbezit. Salvini probeert naar een medespeler te passen. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Deangelis passt de bal in één keer door. Salvini bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvini met een sublieme pass. Fazzio rent richting de bal. Fazzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rivella verovert de bal door een tackle van achteren. Crispini rent richting de bal. Crispini passt de bal in één keer door. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - Terror Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana Calcio 40%, Terror Team 60%.
Ternana Calcio - Terror Team 1:0

46e minuut.
Rivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispini is nu in balbezit. Deangelis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Deangelis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Salvini kopt de bal weg. Boscariolo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crispini. Crispini krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Crispini kopt de bal weg. Bonasera probeert naar een medespeler te passen. De Mita probeert naar een medespeler te passen. Fazzio rent richting de bal. Fazzio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abbaticola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Salvini geeft de bal voor. De Mita met een sublieme pass. Diana probeert de bal aan de voet te houden. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana Calcio 40%, Terror Team 60%.
Ternana Calcio - Terror Team 1:0