Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energie 05 Tottbus Rino Gaetano F.C.
Normal Tactiek 4aa
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
30 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Lamillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini passt de bal zonder na te denken. D`Aloja rent richting de bal. D`Aloja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 1:0

6e minuut.
Ermini rent richting de bal. Lamillo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lesina. Lesina krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Lesina bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Aloja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 2:0

13e minuut.
Lamillo met een sublieme pass. Strambini is nu in balbezit. Strambini geeft de bal voor. Lesina heeft problemen om de bal te vangen. Lesina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 3:0

19e minuut.
Arciuli rent richting de bal. Trenti onderschept slim de pass. Trenti passt de bal zonder na te denken. Ermini rent richting de bal. Ermini schiet op doel. Bonforti bokst de bal weg. Daar is Lamillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermini is nu in balbezit. Ermini draait met de bal, schiet en ... Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Strambini met een harde bal richting middenveld. Lamillo rent richting de bal. Lesina onderschept slim de pass. Lesina haalt uit met een fantastische trap. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 4:0

26e minuut.
Busco geeft een hoge lob. Lesina kopt de bal weg. D`Aloja rent richting de bal. D`Aloja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lesina probeert naar een medespeler te passen. Ermini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermini speelt de bal door. Antonini is nu in balbezit. Antonini geeft de bal voor. Bonforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. D`Aloja bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Aloja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 5:0

30e minuut.
Grieco geeft de bal voor. Lesina is nu in balbezit. D`Aloja rent richting de bal. D`Aloja draait met de bal, schiet en ... Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lesina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 6:0

35e minuut.
Bonforti met een harde bal richting middenveld. Lesina probeert de bal met de borst te controleren. Lamillo onderschept slim de pass. Lamillo schiet op doel. Nazario probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ermini speelt de bal door. Sanzogno is nu in balbezit. Lesina verovert de bal door een tackle van achteren. Lesina draait met de bal, schiet en ... Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 7:0

44e minuut.
Pavesi speelt de bal door. Lesina is nu in balbezit. Sanzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesina onderschept slim de pass. Lesina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lesina rent richting de bal. Lesina passt de bal met de wreef. Ermini is nu in balbezit. Lesina rent richting de bal. Lesina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energie 05 Tottbus 15%, Rino Gaetano F.C. 85%.
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 7:0

55e minuut.
Bonforti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venturini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lesina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesina schiet op doel. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Aloja bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Aloja haalt uit met een fantastische trap. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Antonini passt de bal in één keer door. Lesina rent richting de bal. Lesina speelt de bal door. D`Aloja is nu in balbezit. D`Aloja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Strambini trapt de bal weg van het doel. Ermini kopt de bal weg. D`Aloja is nu in balbezit. D`Aloja schiet op doel. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 8:0

65e minuut.
Iodice speelt de bal door. Lesina bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Aloja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesina is nu in balbezit. Lesina schiet op doel. Bonforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 9:0

67e minuut.
Trenti met een snelle inworp. Lesina geeft een hoge lob. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Bonforti met een harde bal richting middenveld. Ermini kopt de bal weg. Lesina is nu in balbezit. Daar is D`Aloja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Aloja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Antonini rent richting de bal. Antonini met een sublieme pass. D`Aloja bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Aloja haalt uit met een fantastische trap. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ermini probeert naar een medespeler te passen. Venturini rent richting de bal. Venturini passt de bal in één keer door. Lesina rent richting de bal. Lesina geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 10:0

83e minuut.
Ermini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Passanti komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Passanti speelt de bal door. Inworp. Lamillo met de inworp. D`Aloja bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Aloja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Trenti met de inworp. Antonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonini probeert naar een medespeler te passen. Passanti rent richting de bal. Passanti passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energie 05 Tottbus 15%, Rino Gaetano F.C. 85%.
Energie 05 Tottbus - Rino Gaetano F.C. 10:0