Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rino Gaetano F.C. carpi
4aa Tactiek Normal
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mugherli met de inworp. Broili is nu in balbezit. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati draait met de bal, schiet en ... Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - carpi 0:1

5e minuut.
Lamillo onderschept slim de pass. Soave onderschept slim de pass. Soave probeert naar een medespeler te passen. Broili bereikt de bal nog maar net als eerste. Broili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - carpi 0:2

13e minuut.
Soave kopt de bal weg. Tajocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo is nu in balbezit. Soave verovert de bal door een tackle van achteren. Soave speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonforti met een sublieme pass. Lamillo rent richting de bal. Broili schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Broili krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mugherli verovert de bal door een tackle van achteren. Mugherli speelt de bal door. Broili is nu in balbezit. Broili haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - carpi 0:3

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mugherli met de inworp. Broili speelt de bal door. Comberiati is nu in balbezit. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mugherli verovert de bal door een tackle van achteren. Mugherli passt de bal met de wreef. Comberiati rent richting de bal. Comberiati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bonforti speelt de bal door. Soave kopt de bal weg. Comberiati controleert de bal met de borst. Broili rent richting de bal. Broili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - carpi 0:4

32e minuut.
Broili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogno onderschept slim de pass. Sanzogno geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mugherli zal de hoekschop nemen. Bonforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comberiati krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Doeltrap. Strambini met een harde bal richting middenveld. Soave kopt de bal weg. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cucca probeert naar een medespeler te passen. Broili is nu in balbezit. Broili passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Comberiati de bal. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Lamillo probeert de bal met de borst te controleren. Bonfante rent richting de bal. Bonfante passt de bal met de wreef. Comberiati rent richting de bal. Comberiati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Broili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bergonzini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rino Gaetano F.C. 87%, carpi 13%.
Rino Gaetano F.C. - carpi 0:4

52e minuut.
Mugherli passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Sanzogno de bal onder controle te krijgen. Bergonzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergonzini schiet op doel. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strambini met een harde bal richting middenveld. Soave kopt de bal weg. Comberiati rent richting de bal. Comberiati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tajocchi zal de hoekschop nemen. Mugherli rent richting de bal. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Mugherli met een sublieme pass. Bergonzini is nu in balbezit. Bergonzini passt de bal zonder na te denken. Tajocchi rent richting de bal. Tajocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - carpi 0:5

60e minuut.
Tajocchi rent richting de bal. Tajocchi speelt de bal door. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Soave kopt de bal weg. Tajocchi is nu in balbezit. Tajocchi probeert naar een medespeler te passen. Bonfante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfante passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bonfante heeft problemen om de bal te vangen. Bergonzini rent richting de bal. Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergonzini verovert de bal door een tackle van achteren. Bergonzini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Soave probeert naar een medespeler te passen. Bergonzini is nu in balbezit. Bergonzini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Comberiati de bal onder controle te krijgen. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - carpi 0:6

87e minuut.
Soave kan de bal niet met de borst controleren. Soave met een sublieme pass. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergonzini is nu in balbezit. Bergonzini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rino Gaetano F.C. 81%, carpi 19%.
Rino Gaetano F.C. - carpi 0:6