Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carpi Rino Gaetano F.C.
Normal Tactiek 4aa
64% Balbezit 36%
10% Spel op eigen helft 90%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Bonforti verovert de bal door een tackle van achteren. Broili bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Broili is nu in balbezit. Broili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - Rino Gaetano F.C. 1:0

12e minuut.
Tajocchi rent richting de bal. Tajocchi probeert naar een medespeler te passen. Comberiati rent richting de bal. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sanzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogno geeft de bal voor. Cucca is nu in balbezit. Broili bereikt de bal nog maar net als eerste. Broili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Soave bereikt de bal nog maar net als eerste. Soave met een sublieme pass. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Ruffinoni is nu in balbezit. Ruffinoni speelt de bal door. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Broili bereikt de bal nog maar net als eerste. Broili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mugherli passt de bal zonder na te denken. Tajocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajocchi draait met de bal, schiet en ... Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - Rino Gaetano F.C. 2:0

31e minuut.
Soave rent richting de bal. Soave speelt de bal door. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati schiet op doel. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - Rino Gaetano F.C. 3:0

35e minuut.
Tajocchi probeert naar een medespeler te passen. Broili rent richting de bal. Broili passt de bal met de wreef. Comberiati rent richting de bal. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Broili bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Comberiati de bal. Broili bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mugherli met een snelle inworp. Broili speelt de bal door. Soave met een sublieme pass. Tajocchi is nu in balbezit. Tajocchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sanzogno heeft problemen om de bal te vangen. Sanzogno geeft een hoge lob. Inworp. Bonfante met een snelle inworp. Mugherli probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carpi 12%, Rino Gaetano F.C. 88%.
carpi - Rino Gaetano F.C. 3:0

49e minuut.
Klungelig pakt Bonfante de bal. Bonfante speelt de bal door. Comberiati rent richting de bal. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mugherli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broili is nu in balbezit. Broili met een sublieme pass. Soave rent richting de bal. Soave schiet op doel. De bal raakt de paal. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Comberiati is nu in balbezit. Sanzogno is nu in balbezit. Comberiati onderschept slim de pass. Comberiati schiet op doel. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - Rino Gaetano F.C. 4:0

58e minuut.
Sanzogno geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mugherli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soave rent richting de bal. Soave schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - Rino Gaetano F.C. 5:0

60e minuut.
Mugherli passt de bal met de wreef. Broili rent richting de bal. Broili met een sublieme pass. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Broili is nu in balbezit. Broili probeert naar een medespeler te passen. Comberiati rent richting de bal. Comberiati schiet op doel. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - Rino Gaetano F.C. 6:0

72e minuut.
Broili verovert de bal door een tackle van achteren. Broili passt de bal met de wreef. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Broili rent richting de bal. Broili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati schiet op doel. Strambini heeft problemen om de bal te vangen. Broili is nu in balbezit. Broili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gallone geeft een hoge lob. Inworp. Mugherli met een snelle inworp. Broili kan de bal niet met de borst controleren. Broili schiet op doel. Bonforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comberiati rent richting de bal. Comberiati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - Rino Gaetano F.C. 7:0

79e minuut.
Bonfante verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfante probeert naar een medespeler te passen. Tajocchi is nu in balbezit. Broili rent richting de bal. Broili met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - Rino Gaetano F.C. 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carpi 7%, Rino Gaetano F.C. 93%.
carpi - Rino Gaetano F.C. 8:0