Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Spastic Guys Energie 05 Tottbus
PsychoCraziest Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 19.3
solide Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Panichelli rent richting de bal. Zibordi is nu in balbezit. Zibordi passt de bal zonder na te denken. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Nazario kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Haave met de inworp. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Antonini ... Strafschop! Panichelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Carissimo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Energie 05 Tottbus 1:0

9e minuut.
Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov passt de bal in één keer door. Ladner rent richting de bal. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo draait met de bal, schiet en ... Nazario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Haave verovert de bal door een tackle van achteren. Haave geeft een hoge lob. Preto speelt de bal door. Ladner is nu in balbezit. Ladner draait met de bal, schiet en ... Nazario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Anastasov rent richting de bal. Anastasov met een sublieme pass. Antonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nazario maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Haave bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave passt de bal zonder na te denken. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Zibordi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Carissimo met een sublieme pass. Haave bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave passt de bal met de wreef. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Energie 05 Tottbus 2:0

22e minuut.
Lesina speelt de bal door. Daar is D`Aloja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Energie 05 Tottbus 3:0

24e minuut.
Doroslovački met een snelle inworp. Anastasov speelt de bal door. Carissimo probeert naar een medespeler te passen. Panichelli rent richting de bal. Panichelli schiet op doel. Nazario kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Haave probeert naar een medespeler te passen. Panichelli is nu in balbezit. Carissimo rent richting de bal. Carissimo schiet op doel. Nazario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Cepeda geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Iodice de bal onder controle te krijgen. Ladner speelt de bal door. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Haave verovert de bal door een tackle van achteren. Panichelli rent richting de bal. Busco rent richting de bal. Panichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Panichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Energie 05 Tottbus 4:0

33e minuut.
Zibordi trapt de bal weg. Lesina kopt de bal weg. Daar is Ermini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carissimo rent richting de bal. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Preto speelt de bal door. Busco is nu in balbezit. Ladner onderschept slim de pass. Ladner schiet op doel. Nazario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Energie 05 Tottbus 5:0

42e minuut.
Panichelli rent richting de bal. Haave is nu in balbezit. Haave passt de bal met de wreef. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Energie 05 Tottbus 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spastic Guys 20%, Energie 05 Tottbus 80%.
The Spastic Guys - Energie 05 Tottbus 6:0

46e minuut.
Iodice is nu in balbezit. Iodice speelt de bal door. Ladner rent richting de bal. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Haave is nu in balbezit. Haave passt de bal in één keer door. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zibordi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haave zal de hoekschop nemen. Ladner maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Busco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Energie 05 Tottbus 7:0

55e minuut.
Lesina is nu in balbezit. Preto onderschept slim de pass. Preto speelt de bal door. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Iodice rent richting de bal. Ladner verovert de bal door een tackle van achteren. Ladner passt de bal met de wreef. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel. Nazario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Preto probeert naar een medespeler te passen. Haave bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave passt de bal met de wreef. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo passt de bal in één keer door. Ladner is nu in balbezit. Ladner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Haave de bal. Haave passt de bal in één keer door. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Nazario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Energie 05 Tottbus 8:0

82e minuut.
Nazario met een harde bal richting middenveld. Haave kopt de bal weg. Preto met een sublieme pass. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ladner is nu in balbezit. Busco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ladner raakt geblesseerd tijdens het duel. Carissimo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nazario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Energie 05 Tottbus 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spastic Guys 22%, Energie 05 Tottbus 78%.
The Spastic Guys - Energie 05 Tottbus 9:0