Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carpi Ternana Calcio
Normal Tactiek 4231
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.3
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Tajocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajocchi probeert naar een medespeler te passen. Pozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergonzini verovert de bal door een tackle van achteren. Bergonzini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Salvini geeft een lange en hoge pass. Cucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asaro krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Boscariolo onderschept slim de pass. Boscariolo met een sublieme pass. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio schiet op doel. Pesante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carpi - Ternana Calcio 0:1

36e minuut.
Deangelis rent richting de bal. Deangelis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frappampina de bal. Fazzio verovert de bal door een tackle van achteren. Fazzio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pesante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carpi 65%, Ternana Calcio 35%.
carpi - Ternana Calcio 0:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deangelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonfante is nu in balbezit. Fazzio rent richting de bal. Fazzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Deangelis passt de bal zonder na te denken. Boscariolo is nu in balbezit. Boscariolo passt de bal in één keer door. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio draait met de bal, schiet en ... Pesante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Frappampina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deangelis met de inworp. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Boscariolo probeert de bal aan de voet te houden. Cucca is nu in balbezit. Boscariolo verovert de bal door een tackle van achteren. Boscariolo schiet op doel. Fazzio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fumei probeert naar een medespeler te passen. Bonasera rent richting de bal. Bonasera passt de bal met de wreef. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio draait met de bal, schiet en ... Pesante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bonfante passt de bal zonder na te denken. Baldin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugherli begaat een overtreding. Mugherli krijgt een gele kaart. Baldin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baldin met een snel genomen vrije trap. Fazzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pozzo geeft de bal voor. Bonfante kopt de bal weg. Baldin probeert de bal aan de voet te houden. Comberiati is nu in balbezit. Comberiati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carpi 55%, Ternana Calcio 45%.
carpi - Ternana Calcio 0:1