Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benevento eSport Rino Gaetano F.C.
Normal Tactiek 4aa
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
31 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Rallo onderschept slim de pass. Rallo speelt de bal door. Michelli heeft problemen om de bal te vangen. Michelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bonforti met een harde bal richting middenveld. Ardemani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemani probeert naar een medespeler te passen. Michelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ubbiali rent richting de bal. Ubbiali met een sublieme pass. Masier rent richting de bal. Daar is Ubbiali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubbiali speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Masier is nu in balbezit. Ardemani met een sublieme pass. Michelli heeft problemen om de bal te vangen. Michelli schiet op doel. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 1:0

11e minuut.
Rallo probeert naar een medespeler te passen. Ubbiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubbiali speelt de bal door. Rallo rent richting de bal. Rallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Rallo de bal. Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo passt de bal in één keer door. Michelli rent richting de bal. Michelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rallo rent richting de bal. Rallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 3:0

18e minuut.
Gallone geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sferra met de inworp. Rallo met een sublieme pass. Michelli is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ardemani speelt de bal door. Masier rent richting de bal. Masier met een sublieme pass. Michelli is nu in balbezit. Michelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michelli rent richting de bal. Michelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 4:0

22e minuut.
Sanzogno geeft de bal voor. Inworp. Sferra met een snelle inworp. Rallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rallo probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bonforti trapt de bal weg van het doel. Ardemani speelt de bal door. Klungelig pakt Michelli de bal. Michelli schiet op doel. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 5:0

24e minuut.
Rallo rent richting de bal. Lamillo rent richting de bal. Ardemani verovert de bal door een tackle van achteren. Rallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rallo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Inworp. Lamillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubbiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubbiali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 6:0

28e minuut.
Rallo verovert de bal door een tackle van achteren. Rallo passt de bal met de wreef. Ubbiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubbiali schiet op doel. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sferra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ardemani de bal. Rallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ardemani is nu in balbezit. Lamillo onderschept slim de pass. Iellina rent richting de bal. Lamillo onderschept slim de pass. Lamillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 6:1

41e minuut.
Bonforti probeert naar een medespeler te passen. Ardemani kopt de bal weg. Sanzogno rent richting de bal. Michelli rent richting de bal. Michelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ardemani de bal onder controle te krijgen. Michelli rent richting de bal. Michelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michelli is nu in balbezit. Michelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 7:1

45e minuut.
Sanzogno rent richting de bal. Sanzogno geeft de bal voor. Michelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benevento eSport 17%, Rino Gaetano F.C. 83%.
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 7:1

47e minuut.
Vierri passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sferra met de inworp. Rallo is nu in balbezit. Rallo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ardemani probeert naar een medespeler te passen. Ubbiali rent richting de bal. Ubbiali met een sublieme pass. Michelli is nu in balbezit. Michelli schiet op doel. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rallo rent richting de bal. Rallo draait met de bal, schiet en ... Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 8:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sferra met een snelle inworp. Rallo speelt de bal door. Michelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Rallo is nu in balbezit. Sferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sferra met een sublieme pass. Michelli is nu in balbezit. Michelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Grieco met de inworp. Vierri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierri geeft een lange en hoge pass. Rallo is nu in balbezit. Rallo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Rallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rallo passt de bal met de wreef. Michelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 9:1

69e minuut.
Iellina is nu in balbezit. Rallo rent richting de bal. Rallo speelt de bal door. Ubbiali is nu in balbezit. Ubbiali draait met de bal, schiet en ... Bonforti bokst de bal weg.

72e minuut.
Cambio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sferra met de inworp. Michelli kan de bal niet met de borst controleren. Michelli schiet op doel. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 10:1

74e minuut.
Ubbiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonforti speelt de bal door. Zacchetti kopt de bal weg. Sferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sferra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rallo probeert naar een medespeler te passen. Michelli rent richting de bal. Michelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 11:1

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Masier de bal onder controle te krijgen. Ardemani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemani passt de bal in één keer door. Michelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benevento eSport 10%, Rino Gaetano F.C. 90%.
Benevento eSport - Rino Gaetano F.C. 11:1