Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benevento eSport Energie 05 Tottbus
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


33e minuut.
Ermini met een sublieme pass. Bilotto rent richting de bal. Bilotto speelt de bal door. D`Aloja bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Aloja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ardemani verovert de bal door een tackle van achteren. Ardemani met een sublieme pass. Iodice bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli onderschept slim de pass. Michelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benevento eSport 45%, Energie 05 Tottbus 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benevento eSport - Energie 05 Tottbus 0:0

46e minuut.
Rallo passt de bal in één keer door. Iellina bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Aloja is nu in balbezit. D`Aloja draait met de bal, schiet en ... Volante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Energie 05 Tottbus 0:1

49e minuut.
Rallo passt de bal zonder na te denken. Iodice bereikt de bal nog maar net als eerste. Iellina rent richting de bal. Iellina geeft een lange en hoge pass. Sferra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Batani is nu in balbezit. Bilotto is nu in balbezit. Iellina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilotto onderschept slim de pass. Bilotto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bilotto geeft de bal voor. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venturini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bilotto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal. Bilotto is nu in balbezit. Bilotto haalt uit met een fantastische trap. Volante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt D`Aloja de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Energie 05 Tottbus 0:2

64e minuut.
Rallo rent richting de bal. Rallo met een sublieme pass. Michelli is nu in balbezit. Michelli haalt uit met een fantastische trap. Zibordi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Benevento eSport - Energie 05 Tottbus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benevento eSport 53%, Energie 05 Tottbus 47%.
Benevento eSport - Energie 05 Tottbus 1:2