Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ternana Calcio SIMON TEAM
4231 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pierini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Asaro de bal. Asaro passt de bal zonder na te denken. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Dindalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - SIMON TEAM 1:0

4e minuut.
Biagetti probeert naar een medespeler te passen. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzio verovert de bal door een tackle van achteren. Fazzio haalt uit met een fantastische trap. Gaggiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - SIMON TEAM 2:0

6e minuut.
Salvini speelt de bal door. Fazzio rent richting de bal. Pierorazio begaat een overtreding. Pierorazio krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Baldin geeft een hoge lob. Inworp. Nitti met een snelle inworp. Biagetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vatinno bereikt de bal nog maar net als eerste. Deangelis onderschept slim de pass. Deangelis probeert naar een medespeler te passen. Fazzio rent richting de bal. Fazzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - SIMON TEAM 3:0

34e minuut.
Boscariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariolo met een sublieme pass. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio draait met de bal, schiet en ... Gaggiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - SIMON TEAM 4:0

39e minuut.
Biagetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagetti met een sublieme pass. Pierini rent richting de bal. Pierini schiet op doel. Perugina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana Calcio - SIMON TEAM 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana Calcio 56%, SIMON TEAM 44%.
Ternana Calcio - SIMON TEAM 4:1

51e minuut.
Fazzio passt de bal in één keer door. Asaro rent richting de bal. Asaro geeft een hoge lob. Boscariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Biagetti met een sublieme pass. Asaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaro passt de bal met de wreef. Fazzio is nu in balbezit. Fazzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana Calcio 48%, SIMON TEAM 52%.
Ternana Calcio - SIMON TEAM 4:1