Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rino Gaetano F.C. The Spastic Guys
4aa Tactiek PsychoCraziest
45% Balbezit 55%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 67
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 41
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Ladner met een snelle inworp. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Carissimo rent richting de bal. Carissimo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strambini rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anastasov zal de hoekschop nemen. Panichelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:1

3e minuut.
Anastasov met een snelle inworp. Ladner rent richting de bal. Ladner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Panichelli de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:2

4e minuut.
Ladner is nu in balbezit. Ladner passt de bal in één keer door. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:3

6e minuut.
Cepeda is nu in balbezit. Cepeda met een sublieme pass. Haave speelt de bal door. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Haave verovert de bal door een tackle van achteren. Haave met een sublieme pass. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:4

9e minuut.
Anastasov rent richting de bal. Anastasov speelt de bal door. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bonforti trapt de bal weg. Anastasov speelt de bal door. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:5

12e minuut.
Strambini trapt de bal weg. Haave kopt de bal weg. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:6

14e minuut.
Sanzogno geeft een hoge lob. Doroslovački heeft problemen om de bal te vangen. Doroslovački speelt de bal door. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:7

17e minuut.
Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Preto probeert naar een medespeler te passen. Haave bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave haalt uit met een fantastische trap. Bonforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carissimo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lamillo heeft problemen om de bal te vangen. Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Preto probeert naar een medespeler te passen. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Strambini met een harde bal richting middenveld. Anastasov rent richting de bal. Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haave neemt de hoekschop. Klungelig pakt Panichelli de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Strambini met een harde bal richting middenveld. Haave kopt de bal weg. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonforti trapt de bal weg van het doel. Lamillo kopt de bal weg. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panichelli controleert de bal met de borst. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Preto onderschept slim de pass. Preto speelt de bal door. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:8

25e minuut.
Vierri probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ladner met de inworp. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carissimo rent richting de bal. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:9

26e minuut.
Bonforti probeert naar een medespeler te passen. Preto is nu in balbezit. Preto speelt de bal door. Panichelli rent richting de bal. Panichelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bonforti trapt de bal weg. Lamillo is nu in balbezit. Carissimo onderschept slim de pass. Carissimo draait met de bal, schiet en ... Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:10

29e minuut.
Anastasov is nu in balbezit. Anastasov speelt de bal door. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bonforti speelt de bal door. Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo passt de bal met de wreef. Ladner is nu in balbezit. Ladner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strambini trapt de bal weg van het doel. Haave met een sublieme pass. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli schiet op doel. Bonforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panichelli rent richting de bal. Panichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:11

33e minuut.
Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov passt de bal in één keer door. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Preto rent richting de bal. Preto passt de bal met de wreef. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:12

36e minuut.
Ladner passt de bal zonder na te denken. Preto is nu in balbezit. Preto passt de bal in één keer door. Panichelli heeft problemen om de bal te vangen. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bonforti met een harde bal richting middenveld. Preto kopt de bal weg. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:13

39e minuut.
Preto speelt de bal door. Haave rent richting de bal. Haave passt de bal zonder na te denken. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:14

41e minuut.
Preto rent richting de bal. Anastasov heeft problemen om de bal te vangen. Anastasov speelt de bal door. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel. Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:15

44e minuut.
Preto rent richting de bal. Preto passt de bal met de wreef. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rino Gaetano F.C. 95%, The Spastic Guys 5%.
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:16

50e minuut.
Bonforti met een sublieme pass. Preto met een sublieme pass. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Strambini de bal. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:17

54e minuut.
Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli passt de bal met de wreef. Carissimo rent richting de bal. Carissimo draait met de bal, schiet en ... Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:18

56e minuut.
Daar is Panichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panichelli passt de bal zonder na te denken. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:19

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Carissimo de bal onder controle te krijgen. Haave met een sublieme pass. Klungelig pakt Panichelli de bal. Panichelli schiet op doel. Bonforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonforti trapt de bal weg van het doel. Preto kopt de bal weg. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bonforti met een sublieme pass. Haave probeert naar een medespeler te passen. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:20

61e minuut.
Sanzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogno geeft een lange en hoge pass. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:21

63e minuut.
Sanzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner verovert de bal door een tackle van achteren. Ladner probeert naar een medespeler te passen. Haave bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lamillo rent richting de bal. Preto onderschept slim de pass. Preto speelt de bal door. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti bokst de bal weg. Carissimo rent richting de bal. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:22

66e minuut.
Grieco rent richting de bal. Grieco geeft een lange en hoge pass. Carissimo met een sublieme pass. Ladner is nu in balbezit. Ladner draait met de bal, schiet en ... Bonforti bokst de bal weg. Ladner is nu in balbezit. Ladner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bonforti speelt de bal door. Lamillo kopt de bal weg. Panichelli heeft problemen om de bal te vangen. Panichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:23

70e minuut.
Bonforti geeft een hoge lob. Haave kopt de bal weg. Daar is Carissimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carissimo schiet op doel. Bonforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Preto met een sublieme pass. Klungelig pakt Ladner de bal. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:24

73e minuut.
Doroslovački rent richting de bal. Doroslovački probeert naar een medespeler te passen. Cepeda probeert naar een medespeler te passen. Haave rent richting de bal. Haave haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:25

75e minuut.
Anastasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ladner is nu in balbezit. Ladner probeert naar een medespeler te passen. Carissimo heeft problemen om de bal te vangen. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:26

77e minuut.
Ladner passt de bal met de wreef. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo rent richting de bal. Carissimo haalt uit met een fantastische trap. Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:27

78e minuut.
Sanzogno geeft een lange en hoge pass. Panichelli kopt de bal weg. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:28

79e minuut.
Vierri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anastasov de bal. Anastasov passt de bal zonder na te denken. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Ladner met een sublieme pass. Sanzogno is nu in balbezit. Carissimo speelt de bal door. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panichelli met een sublieme pass. Preto speelt de bal door. Klungelig pakt Carissimo de bal. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Preto onderschept slim de pass. Preto passt de bal met de wreef. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Bonforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Strambini trapt de bal weg. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov passt de bal met de wreef. Carissimo probeert de bal aan de voet te houden. Carissimo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ladner is nu in balbezit. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:29

88e minuut.
Inworp. Ladner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasov speelt de bal door. Carissimo rent richting de bal. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bonforti trapt de bal weg van het doel. Haave is nu in balbezit. Haave met een sublieme pass. Panichelli heeft problemen om de bal te vangen. Panichelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rino Gaetano F.C. 96%, The Spastic Guys 4%.
Rino Gaetano F.C. - The Spastic Guys 0:29